FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro

Steliana Sima, considerată drept cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România, face senzație prin simpla ei prezență, pe străzile din București. 

03 dec. 2022, 16:19

La 57 de ani, una dintre cele mai iubite artiste din România a fost surpinsă cu un stil vestimentar atipic, la finalul acestei săptămâni, în timp ce urca la volanul mașinii sale de lux, un BMW X5.

Artista ieșise de la o filmare, scrie presa de cancan. Cântăreața era îmbrăcată în straie populare, dar în picioare avea UGG-uri și o vestă blănoasă.

Steliana Sima este recunoscută pentru modul foarte atent cu care se îngrijește.

„Îmi place foarte mult să am grijă de mine. Merg la medicină holistică, fac terapii, masaj corporal cu ventuze și bambus, fac radiofrecvență și oxigen baric pentru față, masaj de întreținere. E o procedură destul de costisitoare, fac de obicei câte 6 ședințe, iar produsele folosite de ei la aceste proceduri sunt cele pe care le folosește Madonna înainte de a urca pe scenă.

Cocktail-ul constă în creme, începând de la partea de demachiant, serum, geluri speciale, iar în pachetul respectiv de tratament sunt și 6 fiole care se pun în aparat și cu oxigen baric, după ce faci radiofrecvență, se aplică acest cocktail de vitamine, cu acid hialuronic, cu oxigen baric, și îmi hrănesc fața”, a declarat Steliana Sima, pentru Click.ro.

 

Steliana Sima este căsătorită de 30 de ani

 

Steliana Sima şi soţul ei au un mariaj de peste trei decenii şi, deşi este ştiu faptul că o relaţie are şanse de reuşită atunci când cei doi parteneri împărtăşesc valori şi idealuri comune, se pare că în cazul lor lucrurile stau puţin diferit.

Deşi Steliana Sima este o figură reprezentativă a folclorului românesc, iar muzica populară este viaţa ei încă de când era mic copil, soţului ei nu i-a plăcut niciodată muzica populară. Artista a fost încurajată să cânte încă de la grădiniţă, când educatoarea i-a descoperit talentul muzical. A avut parte de aceleaşi încurajări şi din partea învăţătoarei, astfel că reprezentaţiile ei artistice erau nelipsite la serbări.