FOTO Cum arată casa Adrianei Iliescu, unde locuieşte cu fiica ei: „Ne bucurăm că sunt bine şi sănătoase”

Cum arată casa Adrianei Iliescu, unde locuieşte cu fiica ei. Deși a fost criticată pentru că a adus pe lume un copil la o vârstă înaintată, ea și Eliza Maria sunt foarte bine. Copila are acum 16 ani și învață la un colegiu din Capitală.

21 dec. 2021, 11:22

Cum arată casa Adrianei Iliescu, unde locuieşte cu fiica ei.  Cele două locuiesc în vechiul apartament al fostei profesoarei de română. Imaginile cu locuința lor au apărut încă din 2018, când cele două au primit niște alimente.

Citeşte şi: Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România a pierdut procesul cu ANAF

Cum arată casa Adrianei Iliescu, unde locuieşte cu fiica ei

O cameră este zugrăvită în albastru, cu multe cărţi şi o mobilă modestă. Culoarea nu a mai fost împrospătată de ceva vreme, Adriana Iliescu a investit banii în educaţia fiicei sale.

Principalul venit este pensia Adrianei Iliescu, care nu e foarte mare având în vedere nevoile pe care le poate avea un adolescent și o femeie de vârsta fostei profesoare.

Pe lângă această sumă, Eliza Maria o primește o bursă care se învârte în jurul sumei de 300 de lei.

Cu toate acestea, Adriana Iliescu susține că nu se plânge și că se mulțumește cu condițiile pe care le are.

Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX.

Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară.”, a declarat Adriana Iliescu, potrivit Bzi.ro.