FOTO: Cum arată sexy-fiica lui Ion Țiriac. Seamănă leit cu Daniela Crudu. S-a cuplat cu un bărbat bogat

Puțini oameni știu că miliardarul Ion Țiriac (83 de ani) are și o fiică, pe Ioana Natalia, o brunetă focoasă în vârstă de 25 de ani. Bărbații roiesc în jurul manechinului.

28 ian. 2023, 08:30

Ioana Natalia locuiește în Monte Carlo, „reședința bogaților”. Ea este foarte activă în social media, unde postează imagini provocatoare, în special din vacanțe. Sexy-bruneta este fiica lui Ion Țiriac din relația afaceristului cu jurnalista egipteancă Sophie Ayad. Părinții s-au despărțit de mult timp, dar asta nu o împiedică pe Ioana să-și exprime aprecierea pentru tatăl său, care are mare grijă de fiică, să nu-i lipsească nimic.

„Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, a declarat în urmă cu câțiva ani Ioana, despre miliardarul român.

 

Cu cine s-a cuplat fiica lui Ion Țiriac, Ioana Natalia

 

La un moment dat, un libanez părea că i-a furat inima Ioanei Țiriac. Ea s-a afișat cu Johnny la mai multe evenimente mondene. Bărbatul provine, de asemenea, dintr-o familie înstărită. Astfel, cei doi nu sunt nevoiți să-și țină în frâu poftele specifice tinereții.

În ceea ce privește partea profesională, Ioana Natalia își dorește să calce pe urme mamei sale. Vrea să devină jurnalistă. Astfel, în curând, fiica fostului tenismen îi va lua în curând un interviu președintelui COSR, Mihai Covaliu.

Ion Țiriac se gândește la copiii săi inclusiv pentru momentele ce vor urma după ce afaceristul va deceda. Astfel, de curând, miliardarul a vrut să se asigure că, atunci când va veni îngrozitorul moment, lucrurile sunt deja pregătite. Se pare că acesta a a achiziționat o parcelă de pământ în cel mai scump cimitir din țară, pentru care a plătit aproximativ 50.000 de euro. Acolo urmează să se construiască 12 cripte subterane și 6 cripte supraterane, pentru care se vor folosi cele mai calitative materiale, respectiv marmură și granit. Vor putea fi înmormântate nu mai puțin de 18 persoane, iar prețul total se va ridica la 80.000 de euro.