FOTO Scandalos! Theo Rose, surprinsă când îşi înşală iubitul şi se sărută cu bărbatul unei femei celebre din showbiz! Cântăreaţa a produs scandalul anului!

Nouă ani a durat relaţia dintre regizoarea Lia Bugnar şi actorul Anghel Damian. Diferenţa de vârstă dintre ei, de 22 de ani, nu i-a împiedicat să aibă o relaţie longevivă. Dar, deşi minunea nu a ţinut doar trei zile, s-a spulberat în momentul în care în calea lui Damian Anghel a apărut Theo Rose.

01 aug. 2022, 00:21

Este posibil ca povestea de iubire dintre Anghel Damian şi Theo Rose să se fi înfiripat pe platourile de filmare ale serialului „Clanul“. Anghel este regizorul serialului, iar Theo actriţă-cântăreaţă.

Sărutul a fost surprins de paparazzii Cancan la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă. Anghel, îmbrăcat lejer cu un maiou, pantaloni scurți și sandale, se apleacă ușor către proaspăta iubită. Theo, încălțată cu adidași cu talpă groasă, astfel încât fostul Liei Bugnar să nu fie nevoit să se aplece prea mult.

VEZI MAI MULTE POZE cu ipostazele INTIME dintre cei doi „porumbei” AICI

Anghel Damian a povestit, într-un interviu mai vechi, că pe regizoarea Lia Bugnar a cunoscut-o la o filmare, unde jucau doi străini care se îndrăgostesc la metrou. El a făcut primul pas, Lia l-a făcut pe-al doilea, el pe-al treilea și așa mai departe până când nimeni şi nimic nu i-a mai putut despărţi… apoi a apărut Theo Rose.

Diferența de vârstă dintre ei, de douăzeci și doi de ani, a fost și nu a fost o problemă, cum tot Anghel povestea:

Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de douăzeci și doi de ani“.

Povestea senzaţională, pozele unice şi detaliile picante pot fi citite pe cancan.ro

Despre Anghel Damian, Lia mereu a avut cuvinte de laudă:

Anghel, în afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect așa cum este“.

Nu este exclus ca fix la aceeaşi concluzie să fi ajuns şi Theo Rose, care nu a stat prea mult pe gânduri când a fost vorba să-l schimbe pe Alex Leonte, actualmente fost iubit, cu Anghel Damian. Theo şi Alex Leonte au fost împreună aproximativ cinci ani. El este nepotul celebrului Nea Marin. S-au cunoscut la un eveniment la care ea cânta și s-au îndrăgostit. Alex şi-a părăsit iubita de la acel moment pentru Theo Rose. Cinci ani mai târziu, karma avea să-i dea mari bătăi de cap lui Leonte.

Citeste si Soprana Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României. Nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea!”