FOTO: Spectaculos! Mirela Vaida s-a mutat în sălbăticie, într-o casă imensă. Cum arată „conacul” vedetei

Mirela Vaida se poate lăuda cu o carieră de succes în muzică, în televiziune, se poate mândri cu o familie frumoasă, dar și cu o vilă spectaculoasă. Superba artistă locuiește într-un adevărat paradis. 

26 mart. 2023, 16:26

Mirela Vaida nu se mai gândește să revină vreodată la bloc. Cântăreața de muzică populară se bucură de o viață liniștită alături de copii și soț într-un spațiu impresionant. Cei doi soți au o casă mare, ce dispune de o curte generoasă, cu multă verdeață.

Artista a postat imagini din micul său paradis în social media. Cântăreața susține că viața la curte îi oferă mult mai multă libertate și liniște psihică. În plus, marele beneficiu îl au cei trei copii al cuplului.

Vedeta are o casă impresionantă în comuna Snagov, județul Ilfov, deci aproape de București. Imobilul are cinci camere. Aproape de „conac” este chiar pădurea, unde trăiesc animale sălbatice, precum căprioare și porci mistreți.

„Deci ne-am mutat la casă nouă… Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii.

Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh… Am vrut lângă pădure… E o liniște totală… Dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… Mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, a comentat vedeta TV pe blogul personal.

 

Mirela Vaida se înțelege perfect cu soacra

 

Alături de Mirela Vaida, soț și copii mai locuiește și soacra artistei, care ajută la treburile zilnice.

„Aşadar, surprindere şi bucurie am simţit când am aflat că-mi vine soacra în ajutor, că la mine în casă e treaba: aspirat zilnic, pus la spălat 2-3 maşini de rufe, călcat cămăşi, lenjerii, pantaloni etc, făcut mâncare vreo 3-4 feluri, că suntem mulţi şi avem gusturi diferite, strâns jucării, şters praful, plimbat copilul mic, dus la activităţi diverse copiii mari, băiţa de seară, povestea de noapte bună etc, etc…

Asta e varianta fericită, când toţi sunt sănătoşi. În varianta în care toţi sunt bolnăviori, mai adăugaţi camere de garda, tratamente, comprese reci şi nopţi nedormite la cele de mai sus”, a mai explicat prezentatoarea.