Fotografii interzise minorilor. Ce vedete s-au afişat FĂRĂ CHILOŢI în 2013 GALERIE FOTO

În 2013 vedetele noastre nu au ezitat să-şi arate formele şi s-au fotografiat în posturi incitante. Printre acestea se numără Inna, Mădălina Pamfile, Bijou, Corina, Loredana Groza şi Silvia.

26 dec. 2013, 10:45

Loredana Chivu şi-a făcut apariţia, în martie, în studioul lui Capatos, într-o ţinută extrem de lejeră şi provocatoare.

Tot în luna martie, o fată necunoscută provoca un adevărat scandal. Bijou a reuşit să stârnească un mega-scandal în TVR, după ce a apărut în direct într-o rochie scurtă, pe sub care se spune că nu purta clenjerie intimă.După ce a făcut senzaţie la TVR, Bijou a publicat pe Facebook o fotografie indecentă. Bruneta este complet goală şi ţine în mână o păsărică.

Silvia Sârbu, fosta soţie a solistului Andrei de la trupa Alb Negru, se joacă cu imaginaţia bărbaţilor de pe Facebook. Cântăreaţa a postat prin luna aprilie două fotografii în care apare îmbrăcată sumar şi fără lenjerie intimă.

Loredana Grozaeste considerată de mulţi Madonna României, fiind o artistă care a ştiut mereu să se reinventeze pentru a fi în top. Elegantă, dar totodată excentrică, Loredana reuşeşte mereu să fie în centrul atenţiei, iar ţinutele ei sunt totdeauna incitante.

Vezi şi: Loredana Groza, lipsită TOTAL de inhibiţii. Va face show la VOCEA ROMANIEI

Şi cântăreaţa Corina Bud s-a pozat fără lenjerie intimă sau cel puţin aşa reiese din fotografiile postate de vedetă pe contul de Facebook.

Mădălina Pamfile face ce face şi mai postează pe contul ei de Facebook câte o fotografie în care apare aproape goală. Ca să mai aprindă puţin imaginaţia fanilor ei, Mădălina Pamfile s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Fosta asistentă a vrut să arate prietenilor de pe Facebook cât este de sexy într-o fotografie alb negru, fără lenjerie intimă pe ea.

Inna a pozat complet goală pentru fotograful american John Perez.

 


loading...