FRAŢII şi TATĂL fetiţei ucise în Baia Mare, audiaţi după ce au sosit şi rezultatele probelor ADN

Familia Esterei, fetiţa de 5 ani din Baia Mare care a fost violată şi ucisă, a fost audiată, sâmbătă, pentru stabilirea împrejurărilor în care fetiţa a dispărut din faţa blocului. Printre cei chemaţi s-au numărat ceilalţi şase fraţi, dar şi tatăl, deoarece minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui adult.

05 mai 2018, 15:44
FRAŢII şi TATĂL fetiţei ucise în Baia Mare, audiaţi după ce au sosit şi rezultatele probelor ADN

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, sâmbătă, că anchetatorii au ajuns la concluzia că fetiţa nu a fost răpită, ci a mers cu o persoană pe care o cunoştea.

Premieră spectaculoasă în cazul crimei de la Baia Mare: Recompensă URIAŞĂ pentru prinderea ucigaşului fetiţei de 5 ani

„Sunt audiate multe persoane, rude, cunoscuţi, inclusiv membri ai familei Esterei. Sunt şapte fraţi, ea a fost cea mai mică, iar tatăl este şi el audiat pentru că minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui membru adult al familiei. Trebuie să se stabilească împrejurările în care fetiţa a dispărut din faţa blocului, pentru că nu a fost răpită. Era seara, credem că nu putea să meargă cu o persoană necunoscută, ci cu una în care avea încredere. Au venit şi rezultatele probelor ADN, au loc verificări. Intervalul orar la care s-a produs decesul este 21 -22”, a spus Gabor.

Crimă şocantă în Baia Mare. O fetiţă de doar cinci ani a fost violată şi ucisă. Pistele procurorilor

Estera, o fetiţă de 5 ani, a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare, iar criminalul nu a fost încă identificat.


loading...