Frumoasa controversată. Ce a făcut cu corpul ei? Ţine o dietă considerată SCANDALOASĂ GALERIE FOTO

Site-urile de social media sunt un bun mod de a-ţi începe o afacere, iar cea mai nouă metodă de a-ţi face un nume în industria modellingului sunt pozele sexy postate pe Instagram.

03 mai 2015, 10:39

Renee Somerfield are 23 de ani şi este una dintre cele mai mari şi sexy vedete de pe site-ul de socializare, fiind model australian pentru costume de baie. S-a folosit de popularitatea de pe Instagram, unde are peste 430.000 de mii de prieteni.

Citeşte şi Dieta cu supă. Cum reuşesc VEDETELE să slăbească peste noapte

Dar…Renee produce totodată şi îngrijorare, deoarece criticii consideră că îşi expune foarte mult trupul pe care „îl menţine aşa cu…o proteină din mazăre, care reduce pofta de carbohidraţi”. Deşi ea afirmă că mănâncă fructe de pădure, salată, cereale, legume verzi și tofu regulat, unii spun că „dieta ei e scandaloasă”. În plus, este protagonista unei campanii publicitare a unui produs de slăbit controversat.

Mai mult, şi feministele găsesc că îşi expune prea mult „trupul slab, întreţinut artificial şi completează dieta ei neobișnuită cu un super-smoothie bizar făcut din proteine de mazăre. E scandalos. Ce a făcut cu corpul ei?”. Ba chiar o parte a presei tabloide occidentale comentează că, de fapt, nu ţine nicio dietă, ci doar se înfometează. 

Citeşte şi Oana Roman a SLĂBIT şi arată FENOMENAL. Vezi ce ţinută a purtat la nunta Gabrielei Cristea FOTO

Care este adevărul, numai Renee ştie, ea continuând să adune, cu tot cu controverse, mulţime de fani.