Furt de proporţii: Patron doljean jefuit cu cuţitul la gât în propria casă

Poliţiştii doljeni fac cercetări după ce un bărbat din Dolj, administrator al unei societăţi comerciale, a reclamat că, în noaptea de luni spre marţi, persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-au luat în jur de un milion de lei, în lei şi valută.

31 dec. 2013, 14:09
Furt de proporţii: Patron doljean jefuit cu cuţitul la gât în propria casă

Victima presupusului jaf, un bărbat de 65 de ani, din comuna doljeană Galicea Mare, a sunat, în noaptea de luni spre marţi, la serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost jefuit de persoane necunoscute, care au pătruns în imobilul în care stătea şi unde era împreună cu soţia sa, informează Mediafax.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că mai mulţi indivizi necunoscuţi, cărora nu le-a putut reţine nici numărul, nici semnalmentele au intrat în casa sa, unde victima se afla cu soţia, i-au ameninţat cu cuţitul şi le-au cerut toţi banii.

Doljeanul, care este administratorul unei societăţi comerciale, le-a dat acestora toţi banii pe care îi avea în casă, atât în lei, cât şi în valută, respectiv o sumă totală de aproximativ un milion de lei.

Potrivit declaraţiei bărbatului, indivizii care i-ar fi jefuit pe cei doi nu au recurs la violenţe, ci doar i-au imobilizat, iar după ce au primit banii au fugit.

Bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii doljeani au declanşat cercetările în acest caz.

„S-a format o echipă de cercetare, sub directa coordonare a conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, şi se fac verificări pentru a depista persoanele în cauză şi pentru a stabili starea exactă a evenimentelor. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

VEZI SI:

Doi români, ARESTAŢI în Austria: au furat ceasuri de lux în valoare de sute de mii de euro