Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, întâlnire amoroasă secretă pe autostradă: „A pipăit-o, apoi a sărutat-o”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reaprins focul pasiunii într-o întâlnire amoroasă la benzinărie pe DN1. Cei doi nu s-au putut abține de la tandrețuri.

22 sept. 2021, 09:31
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, întâlnire amoroasă secretă pe autostradă: „A pipăit-o, apoi a sărutat-o”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de o escapadă, romantică de weekend, împreună, departe de haosul din Capitală, dar și de ochii curioșilor.

La întoarcere, ei au fost totuși surprinși împreună, deoarece au ales ca rută de întoarcere Autostrada Soarelui, un drum național cu trafic intens.

Surse CanCan au dezvăluit că Gabi Bădălu și Claudia Pătrășcanu au fost văzuți când s-au dat jos din mașină și s-au oprit în fața unei benzinării.

Cei doi au afișat gesturi de tandrețe unul față de celălalt, asemenea unor îndrăgostiți, confirmă sursa citată.

„Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit acolo, nu știm dacă întâmplător ori și-au dat întâlnire, și, la scurt timp, ar fi început scenele de tandrețe.”

Artista și soțul ei au început să discute și erau într-o dispoziție foate bună. Gabi Bădălău a apucat-o de talie pe Claudia Pătrășcanu, iar ea s-a apropiat și mai mult de el. Gabi ar fi început s-o mângâie și să-i atingă gâtul cu pasiune.

”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și ea parcă a roșit de emoție”, a dezvăluit sursa pentru CanCan. Gabi Bădălău a luat-o apoi în brațe pe soția lui și amândoi au manifestat gesturi de afecțiune, vreme de câteva minute.

În urmă cu aproximativ o lună, cei doi s-au întâlnit la Constanța, acolo unde s-au comportat ca o adevărată familie. Au ieșit cu cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas, la shopping în City Mall, apoi au luat masa la un restaurant din apropiere.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunţ în direct!

Gabi Bădălău

a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mărturisit la Xtra Night Show că nu mai e într-o relație cu vedeta și că au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Mai mult de atât, fiul de milionar a mai făcut o dezvăluire și spune că pentru o perioadă și-ar dori să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor și mai degrabă să se poată concetra așa cum trebuie pe afacerile familiei, dar și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a petrecut ultimele zile cu băieții săi, astfel că nu a mai stat de vorbă cu Bianca Drăgușanu pentru a pune la cale vreo împăcare. Acum o zi, i-a dus pe copii la Medgidia, acolo unde micuții stau cu mama lor.

Anunţul lui Gabi Bădălău vine după ce acesta i-a făcut o propunere celebrului make-up artist Ema Uta cu privire la o vacanță în doi. Afaceristul i-a mărturisit vedetei că ar vrea să meargă cu ea într-o escapadă, însă răspunsul ei a fost categoric nu. Ema Uta a mărturisit că nu are nicio legătură cu fiul de milionar, însă într-adevăr a primit o astfel de ofertă, însă ea nu face parte din categoria aceea de femei care acceptă astfel de propuneri din partea bărbaților!