Gabriela Cristea a răbufnit în direct, noi dezvăluiri: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”

Gabriela Cristea a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader. Afaceristul s-a stins din viață în 2019, iar căsnicia cu Gabriela Cristea a durat aproximativ cinci ani.

02 feb. 2023, 15:38
Gabriela Cristea a răbufnit în direct, noi dezvăluiri: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”

Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat. Gabriela Cristea formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fiice minuntate. Viața prezentatoarei tv s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Chiar și așa, aceasta recunoaște că a trecut prin momente dificile, mai ales în căsnicia cu Marcel Toader, care a decedat în 2019.

Gabriela Cristea traversează o perioadă de coșmar. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se află într-un impas: „Starea mea de spirit nu este tocmai grozavă”

Gabriela Cristea a divorțat de Marcel Toader în 2013, după aproximativ cinci ani de relație. Procesul de divorț a fost unul cu scandal, iar prezentatoarea tv a suferit foarte mult în acea perioadă. Prezentă în platoul emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii, vedeta le-a dezvăluit concurenților prin ce a trecut în căsnicia cu fostul soț. Discuția a pornit în momentul în care, într-un cuplu din emisie, a fost vorba despre infidelitate.

Mă, băiatule, uită-te la mine! M-am enervat acum de mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toate alea, mă trezeam la 7 dimineața și veneam acasă la 10 seara și munceam de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femeipe banii mei și mă înșela pe banii mei! Ia explică-mi cum vezi situația asta. Sigur l-am înșelat eu (n. red e ironică). Cu munca poate că l-am înșelat”, a mărturisit Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă.M-am enervat acum că deja mi se urcă la cap. Eu am fost măritată cu un alt bărbat înainte de căsnicia pe care o am acum. Eu munceam de mă găseau toți… Doamne iartă-mă ca să zic așa. Mă trezeam la ora 07:00 și veneam la 22:00. Nu aveam timp nici să respir și lucram de luni până sâmbătă inclusiv, iar el scotea alte femei pe banii mei. Și mă înșela pe banii mei‘, a spus Gabriela Cristea.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea declara că a trăit multe drame în timpul căsniciei cu Marcel Toader. Moderatoarea de televiziune și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele de violență la care ar fi supus-o fostul soț. Cu toate astea, Gabriela se declară o femeie puternică.

Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.(…) Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez’, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii'”.