Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit şi la noi acasă”

Gabriela Cristea a avut o primă reacţie după Deea și Dinu Maxer au anunțat divorțul. Prezentatoarea de la Antena Stars, prietena celor doi, le-a transmis un mesaj emoţionant.

28 mart. 2023, 16:36
Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. „M-am întâlnit deseori cu ei, au venit şi la noi acasă”
Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. "M-am întâlnit deseori cu ei, au venit şi la noi acasă"

Gabriela Cristea rupe tăcerea despre divorţul dintre Deea şi Dinu Maxer. După 18 ani de mariaj din care au rezultat doi copii, Deea şi Dinu Maxer au luat hotărârea de a divorța. Gabriela Cristea, prietenă bună a cuplului, a oferit o primă reacţie la aflarea acesteu veşti.

„Recunosc că am fost extrem de surprinsă în momentul în care am văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare. M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea pentru SpyNews.

Citeşte şi: Un nou divorț zguduie lumea mondenă. Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație: „Am decis să ne încheiem căsătoria”

Vedeta a mai adăugat că este sigură că cei doi au încercat toate căile pentru a se înțelege: „Îmi pare rău că e așa, dar din păcate, când simți că lucrurile nu mai merg, poate că e mai bine așa, după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că, după 18 ani de relație, nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă… Le doresc baftă multă amândurora și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă!”.