Gabriela Firea, în lacrimi! Vorbește despre amenințările cu moartea din partea lui Liviu Dragnea și despre „stăpânul inimii mele”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a fost invitată la interviurile lui Denise Rifai.

18 iun. 2021, 13:52
Gabriela Firea, în lacrimi! Vorbește despre amenințările cu moartea din partea lui Liviu Dragnea și despre „stăpânul inimii mele”

Fostul edil Gabriela Firea, actual senator în Parlamentul României din partea PSD, a răspuns la cele mai așteptate întrebări, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, ce va fi difuzată marțea viitoare, 22 iunie, la Kanal D, de la ora 23.

„V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?” este una dintre întrebările pe care Rifai i le va adresa Gabrielei Firea.

Alte întrebări vor fi: „De ce nu aţi rezolvat problema traficului din Bucureşti?”, „Va temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”, „Aţi dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”, „Este soţul şeful dvs. politic?”, „ V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”, „Când aţi plâns ultima dată?”, după cum anunţă postul TV.

Viața profesională a Gabrielei Firea

Gabriela Firea

a început să lucreze în domeniul presei în 1990. A fost reporter la săptamânalul Pur şi simplu din Bacău, iar apoi la cotidianul Azi din Bucureşti şi redactor-prezentator la Radio Contact. În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii Jurnal, realizator-moderator al emisiunii Ediţie Specială şi, mai apoi, la Ştirea Zilei.

În ianuarie 1999 a devenit consilier pentru relaţii publice şi imagine al premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 a fost Purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Din anul 2001 a lucrat în cadrul trustului de presă Intact, fiind prezentator al emisiunii Observator, precum şi realizator al emisiunii Săptămâna Financiară la Antena 1 şi al emisiunii Ştirea Zilei la Antena 3.

Intrarea în politică a avut lco ăn 2012, iar în 2016 a câștigat alegerile pentru Primăria Bucureștiului.