Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Imaginile au ajuns pe internet: „Este pentru prima dată când facem” FOTO + VIDEO

Dani Oțil, prezentatorul TV de la Antena 1, și soția sa, Gabriela Priscăcariu, și-au lăsat fanii cu gura căscată după ce s-au filmat în cadă! Cei doi formează de câşiva ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră.

26 ian. 2023, 14:24
Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Imaginile au ajuns pe internet: „Este pentru prima dată când facem” FOTO + VIDEO
Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Imaginile au ajuns pe internet: "Este pentru prima dată când facem"

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil s-au filmat goi în cadă! Deşi  au un program încărcat, fiind implicați în dicerse proiecte care le ocupă foarte mult timp, cei doi au grijă să petreacă momente de calitate împreună ori de câte ori au ocazia. În plus, romantismul nu lipsește niciodată niciodată din relaţia lor.

Citeşte şi: Val de reacţii pe reţelele sociale după ce Gabriela Prisăcariu s-a pozat la duş, ascunsă după o plantă minusculă: „Cine a pus planta-n drum, ăla a fost om nebun” / ”Vai, mama ta. Ai uitat că ai copil”

Recent, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil au mers la un centru spa, unde s-au bucurat de tratamente exclusiviste. La un moment dat, au ajuns și în cada cu spumă, alături de două pahare cu șampanie, care i-au făcut să se destindă și să se relaxeze total. Gabriela Prisăcariu a început să filmeze momentul şi a postat imaginile pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

Cei doi ciocnesc paharele cu băutură fină, în mijlocul apei pline cu uleiuri esențiale și spumant de baie. „Este pentru prima dată când facem acest tratament… dar sigur nu și ultima dată. Este divin. Scrub, baie fierbinte și masaj”, a scris soția lui Dani Oțil.