Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”

Mirela Vaida a încheiat emisiunea pe care o prezină la Antena Stars cu o urare pentru telespectatori, însă a făcut o gafă de proporţii, pentru care a fost aspru criticată, ba, chiar şi ironizată!

13 ian. 2023, 08:13
Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: „La cât mai multe nenorociri!”
Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Fanii nu au iertat-o: "La cât mai multe nenorociri!"

Gafă uriaşă făcută de Mirela Vaida în direct la TV. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a vrut să le ureze un an nou plin de bucurii și împliniri celor de acasă, doar că a ajuns să spună cu totul altceva. „Vă dorim încă de la început de an multă sănătate, bucurii, liniște, pace, să avem cât mai puține subiecte despre necazuri și cât mai multe despre nenorociri, însă din păcate și acestea fac parte din viața de zi cu zi a noastră”, a spus Mirela Vaida.

Citeşte şi: Mirela Vaida, dieta minune aplicată după Sărbători: „Am un secret. Singura dietă care dă rezultate la mine”

Imaginile video cu gafa făcută de Mirela Vaida aau devenit virale, iar reacţiile nu au întârziat să apară. „Mulțumim la fel! La toată familia ta și la tot ce iubești tu!” / „Am prins asta la TV, dar m-am gândit că nu am auzit bine” / „Cel puțin e sinceră” / Doamne ajută, mulțumim asemenea. Foarte drăguț că te-ai gândit la noi” / „Îmi place că ăla o aprobă din cap” / „Nu se poate așa ceva!” / A vorbit de toți banii” / „Săraca, a avut prea multe emisiuni cu Vulpița și Viorel”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, adunate de Fanatik.

Citeşte şi: Mirela Vaida, anunţ surprinzător după 13 ani de căsnicie. Ce se întâmplă cu cei trei copii ai vedetei

Mirela Vaida este una dintre cele mai celebre și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă cariera de succes de care se bucură, vedeta are și o familie minunată, căreia îi dedică extrem de mult timp zilnic. Prezentatoarea de la Acces Direct este și o mămică cu normă întreagă, care, pe lângă atribuțiile pe care le are zilnic de îndeplinit, pentru copiii săi, mai încearcă, în același timp, să-și dedice timp și pentru propriile pasiuni.