Geanina din Las Fierbinţi, declaraţii neaşteptate la trei luni de la nuntă. A rupt tăcerea despre soţul milionar

Actrița din „Las Fierbinți” s-a hotărât să își pună pirostriile și să devină „fată de casa”. Anca Dumitra a oficializat relația pe care o are cu austriacul Maferd Spendier.

19 mart. 2023, 13:02
Geanina din Las Fierbinţi, declaraţii neaşteptate la trei luni de la nuntă. A rupt tăcerea despre soţul milionar

Anca Dumitra a zis “Da!” în fața unui bărbat pe care îl iubește și îl admiră. Actrița din “Las Fierbinți” nu se aștepta să facă acest pas uriaș, însă se pare că astrele s-au aliniat, iar acum aceasta a promis viață veșnică alături de un bărbat extraordinar.

Nunta acestora a avut loc in luna decembrie a anului trecut. Soțul acesteia se numește Maferd Spendier și este de origine austriac. Cei doi au o relație de mai mulți ani, iar acum au făcut și pasul cel mare. Bărbatul și-a lăsat țara de origine în urmă, iar acum este stabilit în România.

Citește și: Daniel Balaş desfiinţează posturile: „Un plasture pe care-l ţii pe rană 40 de zile, iar la sfârşit rana e tot nevindecată. Când întrerupi consumul de carne, începi să muşti din aproapele tău”

Cei doi sunt cât se poate se discreți în ceea ce privește viața lor personală, însă de această dată, actrița a decis să “dea din casă”. Anca Dumitra a vorbit despre povestea lor de dragoste și despre care sunt așteptările ei de la acest mariaj.

Anca Dumitra este în al nouălea cer

Actrița din serialul Las Fierbinți nu își expune atât de mult viața personală, pe care preferă să o țină . În decembrie 2022 a spus oficial „Da!’ în fața ofițerului de Stare Civilă. Îmbrăcată într-o rochie roșie superbă, Anca Dumitra a radiat de fericire alături de soțul ei, de care este foarte mândră

„Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult„, a declarat Anca Dumitra într-un interviu pentru TV Mania, atunci când a fost rugată să numească o primă calitate a soțului ei.

Cât despre lucrurile neconvenționale pe care le-au făcut împreună, Anca Dumitra spune că mariajul în sine este unul dintre ele.

„Probabil faptul că ne-am căsătorit. Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a mai declarat actrița din Las Fierbinți.

Citește și: Marcel Ciolacu, revoltat de degradarea Sectorului 1. Gunoaie şi deşeuri în plină stradă, pubele neridicate şi promisiunile fără acoperire ale lui Clotilde Armand FOTO