George Burcea, la un pas de închisoare. Ce decizie au luat procurorii

George Burcea este la un pas de închisoare, după ce a fost prins de poliţişti drogat la volan. Actorul a fost trimis în judecată pentru fapta sa, iar acum acesta încearcă să îi convingă pe judecători să îl lase în libertate.

07 mai 2021, 22:44
George Burcea, la un pas de închisoare. Ce decizie au luat procurorii
George Burcea, la un pas de închisoare

George Burcea, la un pas de închisoare. Acum, la mai mult de un an de când actorului i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor, procurorii au decis să îl trimită pe acesta în judecată, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Citeşte şi: George Burcea a dat tot din casă. Actorul a dormit DOUĂ SĂPTĂMÂNI în fața blocului Vivianei

George Burcea, la un pas de închisoare

La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au declarat reprezentanții IPJ Ilfov pentru spynews.ro.

George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Viviana

George Burcea

face noi dezvăluiri despre relaţia cu Viviana Sposub, poveste de dragoste care a început în timpul competiţiei Ferma, de la Pro TV, unde ambii au fost concurenţi. Actorul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, subliniind cât este de important să-ți susții partenerul în orice moment.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.

Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade.

Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea”, i-a declarat George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus’.