George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc! Ce condiţie i-a pus sexy-vedeta fostului soţ al Andreei Bălan

Viviana Sposub și George Burcea au o relaţie de aproape doi ani, începută în timpul filmărilor la "Ferma", iar cei doi au deja în plan să se căsătorească cât mai curând.

04 aug. 2022, 17:06
George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc! Ce condiţie i-a pus sexy-vedeta fostului soţ al Andreei Bălan
George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc

George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc. Actorul trebuie să îndeplinească însă o condiţie pentru ca iubia lui să spună „Da!”. „Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a spus Viviana Sposub pentru Click!. „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu”, a fost replica lui George Burcea.

Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a adăugat, mai în glumă, mai în serios, George Burcea.

Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: „Nu vreau să rămân aşa”

Cei doi îndrăgostiți au fost recent la o nuntă în Maramureș, la niște buni prieteni de-ai lui George Burcea. „Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a dezvăluit Viviana Sposub.