George Burcea și Viviana Sposub s-au întors în România. Ce s-a întâmplat cu ei în SUA

George Burcea, românul care a jucat rolul lui Lurch în serialul Netflix „Wednesday", a revenit în țara de origine, după scurta experiență în SUA. El a venit însoțit de iubita sa, de care este tare îndrăgostit, Viviana Sposub.

20 mai 2023, 19:55
George Burcea și Viviana Sposub s-au întors în România. Ce s-a întâmplat cu ei în SUA
George Burcea nu vrea să se însoare cu Viviana

Prima vizită pe care au efectuat-o cei doi a fost la fetele lui George Burcea, rezultate în urma relației cu Andreea Bălan.

„George a fost să-și vadă fetele, imediat ce a ajuns în țară. Îi era dor de ele. Numai la micuțe i-a fost gândul”, a declarat pentru presa de cancan o persoană apropiată cuplului.

Fostul participant de la „Ferma” și fosta studentă de la SNSPA, respectiv la IMA, vor reveni în SUA peste câteva luni. S-au acomodat deja peste Ocean.

„George și Viviana vor rămâne în țară până spre finalul verii. Legal, el are dreptul să-și petreacă toată luna iulie cu fiicele sale. Abia așteaptă, nu vrea să piardă acest moment. Ei se vor întoarce însă în America, unde deja încearcă să-și facă un viitor în cinematografie și lucrează cu mai mulți agenți. În acest moment, chiar le merge foarte bine în Statele Unite”, a mai comentat sursa respectivă.

Viviana Sposub, îndrăgostită de George Burcea și SUA

Viviana Sposub

trăiește cele mai frumoase momente din viață în SUA.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme.

La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a dezvăluit Viviana Sposub, pe Instagram.