George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, a dat vestea cea mare: „S-a mărit familia!”

George Restivan, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a primit testul ADN din America prin care se confirmă că Melissa este fiica lui.

19 ian. 2023, 09:56
George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, a dat vestea cea mare: „S-a mărit familia!”
George Restivan și Adriana Bahmuțeanu se pregătesc pentru nunta din vară

George Restivan și Melissa au primit testul ADN din America. Rezultatul este pozitiv, ceea ce înseamnă că femeia este fiica viitorului soț al Adrianei Bahmuțeanu. Bărbatul a mers la ea și familia ei în vizită la Satu Mare și au de gând să se apropie cât se poate de mult.

Adriana Bahmuțeanu s-a bucurat la aflarea veștii și a anunțat că familia lor s-a mărit. Cuplul se pregătește acum de nuntă, eveniment ce va avea loc în această vară. Printre invitați se vor număra și Melissa și soțul ei, care așteaptă un copil. George și Adriana îi doresc să aibă o naștere ușoară și păstrează legătura permanent.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei: „Chiar dacă testul va ieşi pozitiv sau negativ”

„Am sunat și ni s-a confirmat 99%. Ce am promis că fac, am făcut. Am avut o experiență foarte bună la Satu Mare, am fost la socrii Melissei. Ea acolo locuiește cu soțul ei și familia lui”, a declarat George Restivan la Xtra Night Show.

„Eu mă bucur că s-a mărit familia. Ce urmează? Noi ne ocupăm de nuntă, o să mergem să nască Melissa, este pe ultima sută de metri. Îi urăm naștere ușoară. vorbim la telefon, ținem legătura. Ei sunt invitați la nuntă”, a spus Bahmuțeanu.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, față în față cu Silviu Prigoană: „Am putea avea o relație foarte bună”