Nunta lui George Simion. Cum a fost amenajat locul în care se va cununa cu Ilinca. Sute de forțe de ordine mobilizate la Măciuca

Sute de forțe de ordine mobilizate pentru nunta lui George Simion. Autoritățile sunt alertă pentru a nu fi incidente la evenimentul unde sunt așteptate 10.000 de persoane. Pregătirile pentru marele eveniment de sâmbătă, când are loc ceremonia religioasă, sunt în toi, iar în paralel s-au făcut aranjamentele pentru cununia civilă.

26 aug. 2022, 12:04
Nunta lui George Simion. Cum a fost amenajat locul în care se va cununa cu Ilinca. Sute de forțe de ordine mobilizate la Măciuca

Se dă startul petrecerii din județul Vâlcea acolo unde George Simion și logodnica lui, Ilinca, se căsătoresc civil la Primăria Măciuca.

„Avem emoţii, avem şi multe chestuiuni organizatorice de rezolvat, dar toate lucrurile de până acum sunt bune. Dumnezeu este cu noi. Avem parte de vreme bună. Îi aşteptm pe toţi invitaţii (sambată n.red.) după ora 10. Cei care nu şi-au ridicat încă brăţările o mai pot face în mai multe puncte fie pe Autostrada Bucureşti – Piteşti La Hanul Iancului, la Birtuţul din Pădure, la Casa Oltenească, din Râmnicu Vâlcea sau Drăgăşani, din Bălceşti, Craiova şi Mehedinţi.

Fiind o zi bună ne asteptăm la peste 10.000 de participanţi. Am făcut-o pentru a da şansa celor care ne susţin să ne fie alături”, a spus George Simion la România TV.

Între timp continuă pregătirile pentru cununia religioasă şi mare petrecere de nuntă care vor avea loc sâmbătă şi la care sunt aşteptaţi pentru 10.000 de oameni.

Bucătarii lucrează la foc continuu, iar muncitorii fac ultimele amenajări. Se construiește un paraclis special pentru ceremonia religioasă. Liderul AUR a primit derogare de la Biserica Ortodoxă Română. Deși Sfântul Sinod a interzis, în urmă cu aproape 10 ani, oficierea casatoriilor în afara lăcașurilor de cult, se va face excepție pentru George Simion.

Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, autorităţile au luat decizia de a închide o stradă şi de a reorganiza traficul. De asemenea, au fost mobilizate sute de forțe de ordine la nunta lui George Simion pentru a preîntâmpina orice fel de incident, dar şi ambulanţe pentru eventualitatea în care unui invitat i se face rău.

De asemenea, autorităţile locale au decis toaletarea copacilor în zonă pentru a preîntâmpina producerea unor accidente.

A fost montată o arcadă ornată cu flori, au fost aşezate scaunele pe care vor sta invitaţii care vor lua parte la cununia religioasă. Pe lângă arcada cu flori, au fost aduse un violoncel, un pian, dar şi un leagăn pentru invitaţi.

De asemenea, cei care s-au ocupat de decoruri au pregătit o carte în care invitaţii vor putea scrie impresii şi urări pentru Ilinca şi George Simion.

Participanții la nunta lui Simion se vor putea bucura şi de o mulțime de activități interesante la evenimentul politicianului. Pe lângă plimbările cu balonul cu aer cald, contra-cost, plimbările cu caii, și teatrul de păpuși.