George Simion, ţinta unei înşelătorii online înainte de nuntă. Avertisment pentru invitaţi şi fanii liderului AUR

Cea mai nouă înșelătorie pe internet pare să fie o invitație pe WhatsApp pentru nunta lui George Simion. Nunta liderului AUR va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. Evenimentul generează mult interes și din partea impostorilor și a infractorilor online.

19 aug. 2022, 08:57

George Simion se pregăteşte de o nuntă ca-n poveşti, dar intersul din jurul acestui eveniment a atras şi profitorii online. Ai fost invitat pe WhatsApp să-ți rezervi loc la nunta lui George Simion? Este cel mai probabil vorba despre cea mai nouă înșelătorie. Nunta lui George Simion, care va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea, generează mult interes și din partea impostorilor și a infractorilor online.

Au început controversele legate de nunta lui George Simion. De ce a refuzat Veta Biriş să cânte şi motivul pentru care Diana Şoşoacă nu va participa: „Îmi este inferior”
În numele președintelui AUR se trimit mesaje pe WhatsApp prin care se solicită accesarea unui link și completarea unui formular, în cazul în care vrei să îți rezervi loc la nunta lui Simion:

”Mulțumesc că vrei să ne fii alături în ziua nunții!
Ca să poți participa, te rog să rezervi un loc completând formularul de mai jos:

Accesează formularul
ATENȚIE, NU DISTRIBUI ACEST LINK, FORMULARUL ESTE PERSONALIZAT!”

Odată ce accesezi link-ul din mesaj, datele tale – numele, prenumele și județul – sunt trimise către o bază de date necunoscută.

Și George Simion a folosit un link de înregistrare la nunta sa, pe care l-a postat pe Facebook:

”Eu și Ilinca vă invităm la nunta noastră. Participarea se confirmă aici: https://georgesimion.ro/invitatie_nunta/

Deși la momentul actual, linkul postat de Simion duce către o pagină care afișează eroare, cele două linkuri sunt diferite. În plus, postarea președintelui AUR pe Facebook confirmă faptul că cei care s-au înscris pot ridica deja brățările de acces.

George Simion pare că este victima perfectă a impostorilor online. În urmă cu doi ani, George Simion a fost ținta unui alt tip de înșelătorie. În numele său a circulat pe Facebook o postare prin care se promiteau sume mari de bani, prin intermediul unei tombole, celor care dau like-uri, share-uri și comentarii la postare.

Pentru a evita furtul de date specialiștii în securitate informatică recomandă ca datele personale precum adresa de e-mail, lista de prieteni, numărul de telefon, educația și experiența în muncă să nu fie distribuite prin intermediul rețelelor sociale, conform Gândul.ro.

În acest moment, pe platforma creată de George Simion s-au înscris aproximativ 10.000 de oameni. Totuși, consilierul politicianului a declarat că sunt așteptați între 15.000-20.000 de oameni la marele eveniment.

Noi informații despre nunta lui George Simion. Sunt așteptați aproape 20.000 de oameni

George Simion, liderul AUR, se va căsători pe 27 august 2022 cu iubita sa. Petrecerea de nuntă va avea loc în aer liber. Întregul eveniment este organizat de o echipă de profesioniști, iar invitații vor intra pe bază de brățară. „Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris George Simion pe Facebook.

Simion a decis ca nunta sa să fie destul de diferită. Astfel, vor participa toți românii care îl simpatizează. Deputatul a apelat la o firmă de profesioniști pentru a se asigura că vor fi prezenți toți cei care își doresc să-i fie alături, toți cei care îl admiră. Doritorii care nu au cu ce să ajungă vor avea la dispoziție autocare și vor primi brățări ca la festival pentru a intra la marele eveniment.

„În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.”  a declarat George Orbean, consilierul lui George Simion.

Cum se va desfășura nunta lui George Simion

Orbean a mai explicat că pregătirile sunt gata, iar invitații se vor bucura de mâncare, băutură și muzică bună. Totuși, un astfel de eveniment implică și un buget considerabil, însă se pare că liderul AUR este susținut de cele 42 de perechi de nași pe care îi are.

Petrecerea va avea loc în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. De asemenea, lângă scenă va fi și o zonă de servire a produselor alimentare. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Consilierul a mai adăugat că nu sunt foarte mari cheltuielile și că evenimentul este organizat ca o petrecere câmpenească.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu se mai poate deplasa: ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile”

Mai mult decât atât, foarte mulți oameni și foarte multe companii și-au anunțat intenția că vor să ofere produse alimentare pentru eveniment. „Din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”,  a mai spus George Orbean, informează România TV.