EXCLUSIV Georgiana, fata de 13 ani fugită de acasă în Năvodari, a fost găsită acasă la iubita ei. Mama ei rupe tăcerea: „I-am interzis să mai umble cu fata aceea”

Georgiana, fata dispărută de acasă din Năvodari în urmă cu câteva zile, a fost găsită de poliţie acasă la iubita sa, o adolescentă de 16 ani. Fata e în siguranță, deși le-a dat mari emoții părinților.

09 ian. 2023, 23:11
EXCLUSIV Georgiana, fata de 13 ani fugită de acasă în Năvodari, a fost găsită acasă la iubita ei. Mama ei rupe tăcerea: „I-am interzis să mai umble cu fata aceea”

Georgiana fugise sâmbătă seara din casa familiei sale din Năvodari, părinții fiind cei care au alertat autoritățile. În urma dispariției fetei a fost emis inclusiv un mesaj RO-Alert, fiind nevoie de mai mulți polițiști și cetățeni ca să o găsească pe fată. Din fericire, aceasta a fost găsită teafără şi nevătămată acasă la iubita sa.

Minora a fost identificată. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Constanța.

Georgiana a fost găsită. Mama ei rupe tăcerea: „I-am interzis să mai umble cu fata aceea”

Mama Georgianei a intervenit în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV Femeia spune că nu s-a certat cu fiica ei înainte ca aceasta să fugă de acasă, dar i-a interzis să trăiască o poveste de iubire cu altă fată.

Nu ne-am certat, am avut doar o discutie pentru că nu am fost de acord ca copilul acela să vorbească cu fata mea. Nu am reuşit să vorbesc cu fata mea după ce am luat-o de la Poliţie. Doarme. Eu am fost la fata respectivă acasă, dar nu am găsit-o, dar poliţia a găsit-o acolo. Fata aceea este certată cu părinţii ei şi locuieşte la o verişoară.

Noi am aflat recent multe lucruri de care nu ştiam. Am zis ca sunt copii, se joacă, nicidecum chestii din astea. Sperăm ca fata asta să ne lase în pace, să nu ne mai urmarească. Poate reuşim ca Georgiana să nu mai aibă treabă cu ea.

Citeste si Fiul lui Cristi Borcea, Angelo, îi calcă pe urme tatălui său. Cum își răsfață tânărul iubita: „Sunt norocos că te am!”

Nu i s-a facut niciun control, urmează să mergem noi la doctor cu ea.

Fata mea nu mi-a zis nimic, doar am presupus, şi nu am fost de acord. I-am interzis să mai umble cu fata aceasta pentru cp este un copil de la care nu are ce să înveţe, face multe rele- Şi nu e vorba doar de copilul meu, şi cu alte fete a făcut la fel.

Georgiana şi fata asta s-au cunoscut în parc, s-a ataşat de mai mulţi copii si s-a lipit de fata mea că a văzut-o mai naivă„, a povestit mama Georgianei în emisiunea Punctul culminant.

Citeste si Giovanni Becali face teoria bacşişului: „Eu şi dacă nu mai am bani de taxi, şpaga tot o dau şi o iau pe jos. Eu n-am avut niciodată nevoie de rezervare”