Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul: „Hai, sărută-mă frumos”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au fost surprinși în ipostaze tandre într-o mașină, chiar la scurt timp după ce soțul artistei a anunțat divorțul.

27 ian. 2023, 14:02
Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul: „Hai, sărută-mă frumos”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul. Deși s-a vehiculat că divorțul Georgianei Lobonț are legătură cu Armin Nicoară, cei doi au negat acest lucru.

Citește și Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, gesturi tandre în mașină, după scandalul cu soțul

Însă, Armin Nicoară pare că vrea să pună paie pe foc în acest scandal și s-a afișat în timp ce o pupă pe pe nașa sa.

Georgiana Lobonț nu pare să fie deranjată de gestul finului său, din contră, în acest timp ea cânta versurile melodiei de dragoste pe care au lansat-o împreună de curând.

Presa din România a bubuit la propriu atunci când soțul artistei a anunțat divorțul care ulterior a dispărut ca prin magie, în tot acest timp, ea nu a comentat nimic și și-a văzut liniștită de treabă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Recent, Armin Nicoară a postat pe Instagram câteva imagini în care apare împreună cu Georgiana Lobonț. În imaginile respective, artista cânta noua sa melodie de dragoste, iar în momentul în care a ajuns la versul „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”, Armin s-a apropiat de ea și a sărutat-o pe obraz, însă gestul nu pare că ar fi derajat-o pe nașa sa.

Recent, au apărut foarte multe speculații despre o posibilă relație între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, dar și despre o posibilă legătură a artistului în tot acest scandal. Armin Nicoară a ținut să sublinieze care este de fapt relația lui cu nașa sa.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus Armin Nicoară.

Citește și Armin Nicoară, prima reacție după ce s-a spus că are o relație cu Georgiana Lobonț: „Trebuie să îi arăt că o iubesc”