Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava, care a fost ucisă de rechin: „Am înotat şi eu în acelaşi loc”

Georgiana Lobonţ a rămas şocată de cazul femeii din Suceava, care a fost ucisă de rechin, mai ales că şi ea a fost în vacanţă acolo şi a înotat în acelaşi loc. Artista s-a speriat foarte tare şi spune că nu va mai merge în Hurghada, Egipt.

05 iul. 2022, 08:38
Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava, care a fost ucisă de rechin: „Am înotat şi eu în acelaşi loc”
Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava

Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava. Numele româncei care a avut ghinionul să fie sfâșiată de rechin este Roxana Donișan. Femeia avea 40 de ani, era din Suceava și lucra ca funcționar, la ANAF. Se afla în Hurghada de câteva zile și aici își petrecea concediul.

Citeşte şi: Colegii Roxanei, femeia ucisă de rechin în Egipt, sunt în stare de șoc. „O profesionistă, era sufletistă, o fire energică și sportivă”

Georgiana Lobonţ, şocată de cazul femeii din Suceava

Cântăreaţa a spus că a făcut snorkeling alături de tatăl și sora sa, în Marea Roșie.  ”Nu aș mai avea curaj să mă mai duc în Egipt. Am rămas șocată când am citit articolul. Sunt șocată, mai ales că am făcut și eu snorkeling cu tatăl meu și cu sora mea undeva în aceeași zonă. În Hurghada am fost și noi”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Femeia ucisă de rechin nu era căsătorită și nu avea nici copii. Tatăl său nu-și poate explica necazul care s-a asuprit asupra lui și a soției, mai ales că românca era singurul lor copil.

Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu? Ea era o înotătoare foarte bună.

De la patru ani a fost că am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă. Singurul copil. singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea. Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă”, a mărturisit tatăl Roxanei, profund îndurerat.