Şi-a pierdut VIRGINITATEA online, pe Facebook. Gestul adolescentei din România i-a şocat prietenii

Reţelele de socializare sunt folosite de unii tineri nu doar pentru a-şi promova gândurile sau proiectele, ci şi pentru a le relata celorlalţi despre ultimele lor activităţi, oricât de intime ar fi ele. Astfel, o adolescentă a anunţat pe Facebook că nu mai este virgină, postând totodată o fotografie cu cel care a trecut-o în rândul femeilor.

11 iun. 2018, 07:43

Comportamentul multor tineri este marcat profund de reţelele de socializare, Facebook-ul dar şi alte mijloace de comunicare cu prietenii fiindu-le acestea nesare precum apa şi aerul şi dând dependenţă.

O tânără vrea să îşi VÂNDĂ VIRGINITATEA pe internet pentru a două oară. Vezi ce a păţit primul CUMPĂRĂTOR FOTO

Un sondaj arată că 30% dintre adolescenţi şi-au dat parolele pentru conturile de email sau mesagerie instant iubitului, fetele fiind de două ori mai darnice decât băieţii. Ce a făcut o tânără adolescentă zilele trecute depăşeşte însă orice imaginaţie.

Citeşte şi Cele mai scumpe virginităţi. Cât au cerut fetele care şi-au vândut virginitatea pe Internet

Ea este atât de bucuroasă că a scăpat de virginitate, încât a postat o fotografie cu iubitul ei pe Facebook, anunţând pe toată lumea că problema dezvirginării a fost rezolvată. „Azi noapte m-ai făcut cea mai fericită. Te iubesc Alex! În sfârşit nu mai sunt virgină„, a scris fata, însă reacţiile nu au fost printrre cele aşteptate de ea.

IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

Câţiva prieteni au îndemnat-o să şteargă postarea, însă adolescenta nu s-a lăsat înduplecată, bănuind să prietenii sunt invidioşi pe ea.

 

Citeşte şi

Cea mai controversată FORMĂ de ARTĂ: La 19 ani, vrea să îşi piardă VIRGINITATEA în faţa a sute de oameni FOTO

Un nou mod de a face sex: face ravagii printre intelectuali FOTO


loading...