Gest şocant al rudelor Ilenei Ciuculete, în frunte cu Cornel Galeş, la doar 40 de zile de la moartea artistei. Ce au făcut FOTO

Cu toate ca au trecut doar 3 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, cantareata de muzica populara care s-a stins din viata, in primavara, rapusa de o ciroza galopanta, niciuna din rudele sale nu mai poarta doliu dupa ea.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 07:52

Cornel Gales a renuntat la hainele cernite de cateva saptamani bune, aproape imediat dupa parasatul maret de 40 de zile, pe care l-a organizat pentru Zanica lui, scrie wowbiz.ro. Pe de alta parte si fiii artistei, Mugurel si Cristi Sfetcu, au abandonat tinutele negre.

Citeşte şi Cornelia Catanga trăieşte un adevărat coşmar. Fiul ei şi-a anulat nunta. „Am vrut să mă sinucid…”

Practic, in afara mamei cantaretei, o femeie simpla care traieste la tara si imbraca inca vesmintele triste, rudelor Ilenei Ciuculete au revenit la obiceiurile si garderoba pe care o foloseau inainte de a se petrece marea tragedie din familia lor.

Cornel Gales a suferit cea mai evidenta transformare, vaduvul indurerat renuntand atat la hainele de doliu, cat si la barba pe care si-o lasase sa creasca din ziua in care i-a murit sotia.

Cum era de asteptat, renuntarea la doliu a starnit un alt val de nemultumiri, unele persoane fiind de parere ca acesta ar fi trebuit tinut pana la implinirea unui an.

Ei bine, zilele trecute, la aniversarea sa, Cornel Gales a afisat o cu totul alta infatisare. Tuns, aranjat, barbierit si imbracat intr-o tinuta sport, pantaloni trei- sferturi si un tricou viu colorat, Cornel Gales nu-si mai arata varsta, ba chiar avea mina unui om multumit si impacat cu viata sa de acum. A doua zi, la concertul fiilor Ilenei Ciuculete, vaduvul a imbracat o alta vestimentatie sport, o camasa alba cu aplicatii, care ii dadea un aer tineresc departe de cel trist pe care il avea in perioada de doliu.

Citeşte şi Război între Cornel Galeş şi familia Ilenei Ciuculete. Acuzaţii grave îi sunt aduse soţului artistei

„A renuntat la doliu la indicatiile preotului sau. El l-a convins. I-a spus ca Zanicai nu i-ar fi placut sa il vada nearanjat si imbracat in haine negre. Acum, Cornel poarta tinutele care ii placeau Zanicai, rosii, albe, in culori vesele. A renuntat si la panglica de doliu. In zona lor aceasta este aruncata pe rau dupa parastasul de 40 de zile. Stiti cum ae spune, doliu se poarta in suflet, nu in haine”, ne-a declarat o persoana din anturajul lui Cornel Gales.