Gestul Anamariei Prodan la două zile de când Corina Caciuc a născut. Cum a încercat să-i facă în ciudă lui Reghe

Au trecut doar două zile de când Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel. Cei doi sunt în culmea fericirii și se bucură de această perioadă minunată.

21 mai 2022, 17:18

În tot acest timp, Anamaria Prodan încearcă să arate că a trecut peste despărțirea de Reghecampf și că își vede mai departe de viață fără să mai privească înapoi.

Anamaria Prodan pare că l-a dat uitării pe Reghe. Cum se distrează impresara

După ce a aflat de nașterea celui de-al treilea băiat de-ai lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis acestuia un mesaj. Anamaria Prodan a declarat că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei! „Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Iar astăzi, pentru a le arăta tuturor că e foarte bine și a lăsat trecutul în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, alături de un tânăr misterios. În descrierea imaginii ea a scris „timp pentru familie”. Putem deduce de aici că e vorba de un prieten apropiat de-ai ei cu care își petrece timpul. În ultima vreme, impresara se pozează des alături de prietenii ei și le arată fanilor cât de bine se distrează fără Reghecampf. Se ține de sală, merge la tot felul de petreceri mondene și evenimente, și-a lansat propriul parfum și se bucură de copii.

Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf se bucură de liniște în sânul noii lui familii, alături de Corina Caciuc. Al treilea băiat al său, Liam, s-a născut acum două zile. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu, din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Cum au reacționat copiii lui Reghe când au auzit de nașterea fratelui lor vitreg

Luca Reghecampf e primul care a reacționat la nașterea fratelui mai mic, Liam. „Bine ai venit în familie!-Welcome to the family!”, a scris el pe Instagram.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă.“, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Click!.

Citește și Prima imagine cu Liam, fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce mesaj le-a transmis Anamaria Prodan


loading...
Partenerii noștri