Gestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga: „O voi înmormânta, ce să fac?!”

Gestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga. Latifundiarul din Pipera a sărit în ajutorul familiei, după ce Aurel Pădureanu s-a plâns că nu are cu ce s-o înmormânteze. Soțul regretatei artiste a rugat-o pe Mara Bănică să-l pună în legătură cu Gigi Becali pentru a-i cere ajutorul.

26 mart. 2021, 18:12
Gestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga: „O voi înmormânta, ce să fac?!”

Gestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga. Potrivit declarațiilor făcute de Mara Bănică, potrivit cărora situația financiară a familiei Corneliei Catanga este una foarte proastă, patronul FCSB a sărit în ajutor şi a declarat că va fi alături de Aurel Pădureanu și fiul acestuia.

O voi înmormânta, ce să fac?!’, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.ro.

Gestul lui Gigi Becali pentru Cornelia Catanga

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit că familia Corneliei Catanga se luptă cu sărăcia, tocmai din acest motiv, Aurel Pădureanu a rugat-o să-l pună în legătură cu Gigi Becali, dar și cu Gabriela Firea.
„Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

 Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute’, a povestit Mara Bănică.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Cornelia Catanga, în viaţă. Fusese la o emisiune TV

Mirabela Dauer, mesaj emoţionat despre Cornelia Catanga

După aflarea veştii, zeci de colegi de breaslă ai regretatei artiste şi-au exprimat tristeţea pe reţelele de socializare. Mirabela Dauer a posat un mesaj emoţionant despre Cornelia Catanga.

Sunt împietrită de durere și de neînțelegere. Catanga nu mai e… Brusc!!!

Nu a spus nimic. Și-a dus boala acasă, în tăcere. O am în minte la mine pe canapea stând la povești…

Am tot plănuit să ne revedem dar vremurile pe care le trăim ne impun DISTANŢARE… Și-acum ea nu mai este iar eu nu mai am cuvinte.

Drum lin spre stele „sora mea” cum îți plăcea să-mi spui.

PS: ce mă întristează la fel de tare este că a murit în sărăcie, fără casă și fără posibilitatea de a urca pe scenă să poată face ce a iubit cel mai mult – SĂ CÂNTE. Ce folos că Dumnezeu a hărăzit-o cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic?”, a scris Mirabela Dauer pe pagina sa de Facebook.