Gestul pe care l-a făcut un adolescent după ce a îmbrăţişat-o pe Meghan Markle: „Sper să nu te superi”

Un adolescent i-a scris o scrisoare destul de amuzantă prinţului Harry, după ce acesta a îmbrăţişat-o pe Meghan Markle în timp ce aceasta se afla la şcoala lui cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe 8 martie. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 12:12

Ducesa de Sussex a vizitat vineri, 6 martie, școala superioară Robert Clack din Dagenham, unde preşedintele elevilor, Aker Okoye, a avut norocul să primească o îmbrățișare de la Meghan.

În fotografiile hilare, postate pe internet, Aker, în vârstă de 16 ani, poate fi văzut absolut fascinat în timp ce o îmbrățișează pe ducesă, lucru care aparent încalcă „protocolul regal”.

după îmbrăţişarea care, aparent, i-a marcat viaţa, Okoye a scris o scrisoare adresată prinţului Harry, spunându-i că i-a îmbrăţişat soţia.

„Dragi Harry și Meghan. Harry, sper să nu te superi că scriu această scrisoare.

Citeşte şi: Prinţul Harry, aroganţă maximă! Fanii familiei Regale s-au înfuriat la culme când au auzit vestea

Sper că nu te-a deranjat că ţi-am îmbrăţişat soția. Am fost doar copleșit și șocat să o văd venind la școala mea. A fost o plăcere să-i aud discursul și să vorbesc și în fața ei. Ea este cu adevărat de o inspirație.

Aveam ocazia să te întâlnesc, anul trecut când ai venit la East London pentru a deschide Zona de Tineret Viitoare, dar am fost plecat cu școala. Sper să te cunosc într-o zi. Noroc pe viitor. Cu respect, Aker”, a spus acesta. 

Când a vorbit cu elevii școlii, Markle și-a cerut scuze că nu i-a anunţat şi că venirea ei la şcoală a fost o surpriză, astfel că doar Aker a avut curajul să urce pe scenă şi să ţină un discurs despre importanţa din spatele Zilei Internaționale a Femeii.

După ce a fost întâmpinat de scena de Meghan, Aker și-a deschis discursul spunând: „Este cu adevărat frumoasă, înnăscută”, moment în care, Meghan nu se putea abține să zâmbească.

Citeşte şi: Meghan Markle şi Prinţul Harry, prima apariţie publică în Marea Britanie de la divorţul de Casa Regală

În urma întâlnirii sale cu fost membră a familiei Regale, Aker a spus că a fost „cea mai bună zi din viața sa de până acum” și se poate înțelege complet de ce.

Într-un interviu pentru The Sun, tatăl lui Okoye, Erick, în vârstă de 42 de ani, nu și-a dat seama că fiul său adolescent a avut norocul să o îmbrățișeze pe ducesă. El a spus: „Ne-a spus că Meghan a vizitat școala, dar a uitat să ne spună că a urcat pe scenă în timp ce ea era acolo și a îmbrăţişat.o”.

Acesta va fi unul dintre ultimele angajamente regale pe care Meghan le va întreprinde, întrucât ducele și ducesa de Sussex vor renunța oficial la familia Regală pe 1 aprilie.