Gică Popescu: Am primit propuneri pe bani mulţi ca să aranjez meciuri

Gică Popescu a dezvăluit într-un interviu la Digi Sport că de-a lungul carierei a primit propuneri de a face blaturi, atât din România, cât şi din străinătate, şi că primea bonusuri de la cluburile rivale înainte de 1989.

28 sept. 2016, 13:48
Gică Popescu: Am primit propuneri pe bani mulţi ca să aranjez meciuri

Eu am fost mereu corect şi nu m-am implicat în blaturi. Înainte de ’89 se mai făceau anumite propuneri. Eu mereu am jucat pe prime. Când jucam contra lui Dinamo, dădea Steaua bani, iar când jucam contra Stelei, dădea Dinamo bani. Luăm prime din ambele părţi.

Citeşte şi Gică Popescu este tranşant: N-am niciun gând să mai revin în fotbal

Am primit propuneri să fac blaturi şi să truchez meciuri. Am refuzat de fiecare dată. Au fost propuneri şi în ţară şi în străinătate, dar am refuzat. Au fost propuneri pe bani mulţi. Nu erau pentru pariuri, nu se juca la pariuri pe vremea respectivă. Nu am dat curs niciodată unei asemenea propuneri. Dar nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am probe. Şi dacă nu ai probe, nu are niciun rost să vorbeşti„, a spus Gică Popescu, la DigiSport.

De-a lungul carierei, Gică Popescu a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, FC Barcelona, Galatasaray Istanbul, Lecce, Dinamo şi Hanovra.