Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe: „Are amantă de 8 ani. Ştie şi Ana. Şi ea are, doar că pozează într-un cuplu fericit”

Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe Latifundiarul din Pipera susţine că antrenorul are o amantă de opt ani de zile, de care ştie toată lumea, inclusiv soţia lui, Anamaria Prodan. Nu este singura dezvăluire făcută de patronul FCSB.

07 apr. 2021, 11:25
Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe: „Are amantă de 8 ani. Ştie şi Ana. Şi ea are, doar că pozează într-un cuplu fericit”
Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe

Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe şi spune că mariajul antrenoruui cu Anamaria Prodan este doar de ochii lumii, de fapt, cei doi au vieţi intime separate.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni

”, a declarat  Gigi Becali, potrivit Bzi.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali: „Îi dau un pumn în cap”

Ce spune Anamaria Prodan despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de zvonurile privind un eventual divorţ al ei de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu familia ei și i-a atacat pe cei care au criticat-o pe sau pe antrenor.

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă.

Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită.

Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot.

Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan.