Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut disputa cu Anamaria Prodan la CNCD. Patronul lui FCSB a fost amendat!

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării i-a dat câștig de cauză Anamariei Prodan, după plângerea legată de declarațiile sexiste ale lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a fost amendat de forul condus de Csaba Asztalos.

28 oct. 2021, 16:50
Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut disputa cu Anamaria Prodan la CNCD. Patronul lui FCSB a fost amendat!

Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut disputa cu Anamaria Prodan la CNCD. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării i-a dat câștig de cauză Anamariei Prodan, după plângerea legată de declarațiile sexiste ale lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a fost amendat de forul condus de Csaba Asztalos.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut disputa cu Anamaria Prodan la CNCD.

Anamaria Prodan a publicat documentul prin care CNCD a stabilit vinovăția lui Gigi Becali, iar patronul lui FCSB este obligat să plătească o amendă pentru afirmațiile considerate jignitoare și discriminatorii la adresa femeilor. Mai mult, impresarul a lansat și un atac devastator la adresa omului de afaceri din Pipera.

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB, bun de plată!

Gigi Becali a reacționat după ce a pierdut bătălia cu Anamaria Prodan, însă nu este de acord cu verdictul CNCD. „Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. „Doamne, miluiește-mă!”

Scandalul a început în iarnă, în momentul în care Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au certat dur din cauza transferului lui Dennis Man la Parma. O declarație sexistă a latifundiarului a determinat-o pe Anamaria Prodan să-l reclame pe Gigi Becali la CNCD.