Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”

Gina Matache a postat în spațiul online un clip video cu actualul iubit al fiicei sale, Oana Matache, în care bărbatul îi înjură pe copiii acesteia cu Răzvan Miheț.

08 mart. 2023, 09:10
Gina Matache șterge pe jos cu actualul partener al fiicei sale, Oana. Videoclip scandalos cu Radu Siffredi în care îi înjură pe copiii artistei: „Fac tot posibilul să-i deschid ochii”

Gina Matache și alte persoane apropiate din viața Oanei Matache încearcă să o facă pe artistă să fie rațională si să-și dea seama că actualul partener nu e potrivit pentru ea. Mama Oanei a încercat toate metodele să-i deschidă ochii, inclusiv postând pe rețelele sociale tot felul de mesaje dure la adresa lui Radu Siffredi.

‘Vreau să mulțumesc tuturor celor din presă pentru ajutor. Celor care mi-au trimis clipurile și mesajele cu informații prețioase. Eu încerc să-mi rezolv problemele cu fata, dar nu mai insistați să vorbim. Nu vreau să se interpreteze nimic și de aceea ce am avut de spus am spus aici. Știți că sunt un om deschis și de aceea dacă se poate să ne lăsați să rezolvăm tot în liniște.”, a scris Gina Matache pe contul ei personal de Instagram.

Citește și Scandal în familia Deliei. Oana Matache a rupt relațiile toată familia: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar”

Gina Matache, disperată că nu-și poate salva fiica: „Oana a pierdut legătura cu familia”

Recent Gina Matache a postat pe Instagram un videoclip în care Radu Siffredi îi înjura pe nepoții ei, copiii Oanei Matache și ai lui Răzvan Miheț.

”Iar s-a trezit? Eu cred că nu poate să respire … vezi că are chestia asta. S-a trezit copilul iarăși. Băga-i-aș *&^%$*!”, se aude spunând în video Radu Siffredi, partenerul de viață al Oanei Matache.

De când a apărut Radu în viața ei, Oana Matache a pierdut legătura cu familia. Nu mai comunică nici cu mama ei, nici cu Delia. ”A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni.(…). Copilul meu important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. (…) Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zic doar că personajul e dubios. (…). Nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit.”, a mai scris mama Deliei în online.

Citește și Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii