Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! Cine este bărbatul care a făcut-o pe vedetă să plângă în cea mai importantă zi din viața ei

Gina Pistol și Smiley au avut avut parte de o nuntă de poveste, despre care cu siguranță se va vorbi foarte mult timp. Pe lângă surprizele pe care cei doi miri le-au pregătit invitaților, aceștia au avut parte la rândul lor de foarte multe experiențe emoționante.

29 mai 2023, 10:06
Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! Cine este bărbatul care a făcut-o pe vedetă să plângă în cea mai importantă zi din viața ei
Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! Cine este bărbatul care a făcut-o pe vedetă să plângă în cea mai importantă zi din viața ei

Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! La un moment dat, mireasa a avut parte de o surpriză de proporții care a emoționat-o atât de tare încât a plâns în hohote.

Citește și Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei

Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă!

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă splendidă într-un decor de basm la Palatul Snagov, la care au participat peste 300 de invitați printre care și numeroase vedete din showbiz-ul românesc.

Însă, un singur om a reușit să o facă pe frumoasa Gina Pistol să plângă în cea mai importantă zi din viața sa. Este vorba despre tatăl său, Emil Pistol, care spre surprinderea tuturor și-a făcut apariția în cele din urmă, la nunta fiicei sale.

Atunci când l-a văzut pe tatăl său, Gina Pistol a început să plângă și în ciuda tuturor experiențelor neplăcute din trecut, frumoasa blondină l-a primit cu brațele deschise.

Chiar dacă majoritatea oamenilor tind să creadă că Gina Pistol a avut o viață lipsită de griji, ei bine vedeta nu a trăit tot timpul în puf.

Povestea de viață a Ginei Pistol este una destul de tumultoasă, cu foarte multe suișuri și coborâșuri. Gina Pistol s-a născut în Roșiori de Vede, din județul Teleorman, într-o familie modestă, iar ca să obțină statutul pe care îl are astăzi vedeta a fost nevoită să lucreze enorm.

Atunci când avea doar trei zile, mama a lăsat-o pe vedetă în grija bunicii paterne și abia când a împlinit vârsta de cinci cea care i-a dat viață a încercat să se apropie de ea.

La scurt timp după ce fratele său Paul a venit pe lume, părinții Ginei Pistol au divorțat, iar acea perioadă a fost una destul de traumatizantă pentru vedetă.

În cele din urmă, după lungi procese și lupte în instanță Gina Pistol a rămas în grija mamei, iar tatăl său, Emil Pistol și-a refăcut viața și are doi băieți din cea de-a doua căsnicie. Chiar dacă nu a fost foarte apropiat de fiica sa, Emil Pistol a încercat să îi ofere acesteia sprijin financiar, însă în limita posibilităților. Cu toate acestea, relația celor doi a fost una foarte rece de-a lungul timpului.

Citește și Gina Pistol și Smiley fac nuntă într-un decor de poveste. Ce ținute au ales cei doi pentru marele eveniment