Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Trustul se pregătește să facă anunțul exploziv

Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Trustul pregătește o lovitură dură pentru Antena 1. După show-ul Survivor, cei de la Pro vor să ia o emisiune similară ca prezentată de Irina Fodor, iar iubita lui Smiley ar fi cea propusă pentru postul de prezentatoare.

28 mart. 2023, 13:11
Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Trustul se pregătește să facă anunțul exploziv
Gina Pistol și America Express, la Pro TV?

Gina Pistol și America Express, la Pro TV? Cei din Pache Propopescu dezbat în momentul de față achiziționarea unui format similar, iar negocierile sunt destul de avansate și sunt șanse mari ca în perioada următoare să se anunțe public acest lucru, scrie Click.ro. Vestea vine după ce, în urmă cu doi ani, trustul a luat Survivor România de la Kanal D, cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel.

Gina Pistol și America Express, la Pro TV?

Până la acest moment, cei de la Pro TV nu au confirmat încă nimic despre această informație, chiar dacă Gina Pistol este numele care se vehiculează. Blondina are în continuare contract cu Antena 1. Cel mai probabil reality show-ul de la Pro TV se va difuza anul viitor.

Gina Pistol a infirmat semnarea unui contract cu Pro TV, precizând că își dorește să se ocupe de fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana. „Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la Pro TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, spunea fosta moderatoarea de la Chefi la cuțite.

Citește și: Desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley pentru totdeauna! Ce i-a gătit la prima întâlnire

Ce salariu încasa Gina Pistol la Antena 1?

Iubita lui Smiley a mai avut o pauză în momentul în care a născut-o pe Josephine, aceasta fiind înlocuită pe micile ecrane cu Irina Fodor. După un an, ea a revenit la cârma emisiunii „Chefi la Cuțite”, însă nu și la America Express. Atunci, ea a anunțat că nu își dorește să stea atât de mult timp departe de fiica ei.

Gina Pistol a anunțat, luni, 20 februarie, că a încheiat contractul cu postul de televiziune pe o perioadă nedeterminată. Astfel, prezentatoarea a pierdut și un venit substanțial, întrucât, pentru un singur sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, câștiga câteva mii de euro.

Potrivit TV Mania, blondina ar fi câștigat 15.000 de euro pe sezon. Astfel, pentru cele 10 sezoane ale celebrei emisiuni culinare, partenera lui Smiley a primit 150.000 de euro. De asemenea, pentru emisiunea „Asia Express”, pe care a prezentat-o timp de trei sezoane, Gina Pistol ar fi primit 18.000 de euro pe sezon.