GRAV ACCIDENT pe DN 1, la Nistoreşti: Un microbuz cu 16 pasageri s-a ciocnit cu o maşină VIDEO

Accidentul s-a petrecut luni după-amiază, pe DN 1, în apropiere de Nistoreşti, Prahova, potrivit România TV. 9 ambulanţe au plecat la locul tragediei. Două persoane şi-au pierdut viaţa, pasageri ai turismului, iar şase pasageri din microbuz au răni grave. Unul dintre pacienţi va fi transportat la Spitalul de Urgenţă din Braşov, iar ceilalţi cinci, la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 15:43
GRAV ACCIDENT pe DN 1, la Nistoreşti: Un microbuz cu 16 pasageri s-a ciocnit cu o maşină VIDEO

„Sunt doi decedaţi şi încă şase care au nevoie de îngrijiri medicale (…) Şi ceilalţi au nevoie de îngrijiri medicale, însă refuză să meargă la spital”, a declarat Daniel Niculae, şef ambulanţa Prahova, la România TV, care a precizat că nu are încă numărul celor care au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Din primele date a reieşit că accidentul s-ar fi petrecut după ce autoturismul ar fi derapat, în condiţiile în care în zonă plouă şi se scurge apă de pe versanţi, apoi a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul de transport persoane care se îndrepta dinspre Ploieşti spre Braşov, scrie Mediafax.

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova traficul rutier este îngreunat pe DN1(E60), la Nistorești.