Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei, înainte să devină celebru: „Şase ani am stat fără un dinte, nu aveam bani de dentist”

Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei, înainte să devină celebru. Acum îl ştie toată lumea şi este popular pe Internet, iar câştigurile financiare sunt destul de consistente, însă nu a fost dintotdeauna aşa.

05 aug. 2022, 11:42
Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei, înainte să devină celebru: „Şase ani am stat fără un dinte, nu aveam bani de dentist”
Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei

Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei. Vloggerul are 33 de ani și este originar din Beclean. A terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat, pentru  că s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns, astfel, faimos peste noapte!

Greutăţile prin care a trecut Mircea Bravo din cauza sărăciei

Mircea Bravo face acum bani frumoși din videoclipurile sale devenite virale, însă nu a uitat niciodată că a trăit perioade când nu avea bani să meargă la doctor. Vloggerul a povestit cum a ajuns să aibă probleme cu dinții după o beție în forță la mare, la Mamaia.

Comendiantul a rămas fără un dinte și a stat știrb vreo șase ani, pentru simplu că nu avea bani nici să-și înlocuiască dintele pierdut. Acum poartă aparat dentar.

Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, a povestit Mircea Bravo, pentru Click.ro, amintindu-și una dintre bețiile sale memorabile, de pe vremea când era doar un adolescent rebel.

Mircea Bravo s-a căsătorit recent

Mircea Bravo, pe numele lui real Mircea Popa, s-a căsătorit recent cu aleasa inimii lui, Georgiana. De-a lungul timpului, Mircea a fost extrem de discret cu viaţa lui personală, astfel că nici despre soţia lui nu se cunosc prea multe lucruri.

Georgiana nu este persoană publică, astfel că puţinele informaţii care au răzbătut în spaţiul public despre ea au fost dezvăluite chiar de îndrăgitul vlogger. În cadrul unui podcast, Mircea Bravo a făcut „lumină” asupra meseriei pe care o are actuala lui soţie. Bărbatul a spus că i-ar plăcea să o includă în proiectele sale din online dacă va dori și ea acest lucru.

Georgiana este originară din Bistrița şi l-a cunoscut pe Mircea în perioada pandemiei. Un prieten comun le-a făcut cunoştinţă. Vloggerul a dezvăluit că între ei a fost dragoste la prima vedere. De la scurte mesaje și întâlniri s-a dezvoltat o relaţie frumoasă, iar la mai bine de un an de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți au decis să facă pasul cel mare şi să-şi jure credinţă pentru toată viaţa. (Citeşte AICI mai multe detalii)