HaHaHa Production a lansat „Spală-te pe mâini”. Un ghid muzical animat pentru spălatul corect pe mâini

HaHaHa Production a lansat un ghid muzical animat, numit "Spală-te pe mâini", pentru promocarea spălatului corect pe mâini, fiind cea mai importantă măsură de auto-prevenţie în lupta împotriva coronavirusului. 

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 13:58
HaHaHa Production a lansat „Spală-te pe mâini”. Un ghid muzical animat pentru spălatul corect pe mâini

„Foarte puțini dintre noi știu să se spele așa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferența între sănătate și boală”, a declarat artistul Smiley, care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite într-un mod amuzant amuzant, un mesaj atât de important zilele acestea. 

Producătorii HaHaHa Production își doresc ca „Spală-te pe mâini” să reprezinte un îndemn pentru toți cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze și să trimită video cât mai multor persoane.

Citeşte şi: Coronavirus poate supravieţui şi pe haine. Cum se spală îmbrăcămintea dacă ai intrat în contact cu un suspect de COVID-19

„Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem că acțiunea asta să fie distractivă, așa că va invit să va distrați făcând filmulețe cu voi pe piesă noastră în timp ce respectați toți pașii obligatorii din acest proces”, adaugă Smiley. 

Aproape 5000 de persoane i-au scris mesaje și au comunicat cu el prin intermediul numărului sau de telefon: „Acum că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viață de la voi și încerc să răspund fiecăruia. Și după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că și voi”, spune Smiley.