HALUCINANT. O mamă şi-a privit fiica cum a fost violată, omorâtă şi apoi dezmembrată de soţul ei. Mai mult, femeia îi vorbea fetei

Sara Packer, mama adoptivă a unei tinere de 14 ani, care a fost violată, ucisă și dezmembrată de către soțul ei, a privit cum aceasta este sofocată, în timp ce îi spunea: „E timpul să pleci”.

22 mart. 2019, 08:34
HALUCINANT. O mamă şi-a privit fiica cum a fost violată, omorâtă şi apoi dezmembrată de soţul ei. Mai mult, femeia îi vorbea fetei

Grace Packer a fost ucisă de Jacob Sullivan în 2016 la domiciliul lor din Quakertown, Pennsylvania, scrie antena3.ro.

Aceasta a mărturit, miercuri, cum și-a luat fiica de mână, în timp ce îi spunea : „Nu te mai pot ajuta”, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Hanoiul cere eliberarea vietnamezei acuzată de asasinarea fratelui vitreg al lui Kim Jong-Un

Sara Packer și-a numit fiica „un nimic”, spunând: „Am vrut să plece”. Aceasta riscă pedeapsa pe viață, împreună cu Sullivan, soțul ei, care a recunoscut că a lovit-o și a violat-o pe Grace, în timp ce Sara a privit-o.

Procurorii au spus că Sullivan și Sara „i-au oferit”, inițial, o doză letală de medicamente fără prescripție medicală și au lăsat-o să moară în mansarda casei.

În cele din urmă, Grace a reușit să scape și să elimine medicamentele, dar nu a reușit să iasă din casă. Când cei doi soți s-au întors, bărbatul a sugrumat-o, în timp ce femeia o privea.

Cuplul i-a păstrat corpul în casă, timp de câteva luni într-o cușcă de pisică, apoi l-au aruncat într-o zonă îndepărtată, unde vânătorii l-au găsit în octombrie 2016, au declarat procurorii.

Sara și iubitul său Jacob o adoptaseră pe Grace în anul 2007.