Halucinant! O femeie și-a trucat propria nuntă pentru a-l face gelos pe fostul iubit. „Nivelul de determinare este fie a unui psihopat, fie a unui geniu”

O femeie și-a trucat propria nuntă pe contul personal de socializare pentru a-l face gelos pe fostul ei iubit.

14 mai 2021, 23:44

O femeie, pe nume Sarah Villard, și-a trucat propria nuntă, pe rețelele de socializare pentru că a vrut să-l facă gelos pe fostul ei iubit și să-i demonstreze că a trecut peste relația pe care au avut-o. Tânăra a făcut toate pregătirile necesare pentru a crea impresia unei ceremonii de nuntă cât mai autentice.

Sarah a decis să mărturisească întreaga întâmplare pe Tik-Tok. Ea a povestit că a cumpărat o rochie de mireasă, și chiar a plătit o sumă considerabilă unui fotograf profesionist, pentru a face niște poze de nuntă cât mai convingătoare, notează Daily Mirror.

Povestea nunții false a adunat peste 100.000 de aprecieri pe contul personal de socializare

Tânăra a mers până într-acolo cu mărturisirea nunții false, încât a arătat chiar și un clip în care dansa alături de noul ei presupus soț și a arătat chiar și o poză care o înfățișa alături de domnișoara de onoare, într-o locație luxoasă.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar clipul, în care tânăra își mărturisea planul, a fost apreciat de aproape 120.000 de persoane. Mulți dintre ei au fost extrem de amuzați de ideea ingenioasă a tinerei, iar alții chiar au vrut să știe dacă planul ei a mers, și dacă fostul iubit chiar a fost gelos.

„Nivelul de determinare este fie a unui psihopat, fie a unui geniu”, a menționat unul dintre utilizatori, la clipul de pe Tik-Tok al tinerei.

@sarahvilardYup I’m crazy♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Hotarare CNSU Nr. 29 Din 14.05.2021 by Simion Claudia on Scribd