HALUCINANT. Un PREOT înfierează femeile care AVORTEAZĂ după ce au fost VIOLATE

Un preot catolic a stârnit furie după ce a criticat în termeni duri femeile care decid să întrerupă sarcinile rezultate în urma unor abuzuri sexuale şi a făcut consideraţii scandaloase despre homosexuali.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 10:04
HALUCINANT. Un PREOT înfierează femeile care AVORTEAZĂ după ce au fost VIOLATE

Episcopul catolic Kevin Doran a scandalizat Marea Britanie, după o serie de comentarii privind violul şi homosexualitatea.

Înalta faţă bisericească a avut o intervenţie la un post de radio irlandez, ocazie cu care a înfierat femeile care decid să avorteze dacă rămân însărcinate în urma unor violuri. El a sugerat că victimele abuzurilor sexuale care rămân însărcinate şi decid să întrerupă sarcina o fac doar pentru a se „răzbuna” pe violatori. „Obiectiv vorbind, a ucide o fiinţă umană este un păcat, indiferent din ce unghi priveşti. Copilul este o fiinţă umană şi nu distrugi o viaţă pentru a te răzbuna pe violator. Femeile au, de altfel, puncte de vedere diferite. Acum mulţi ani, am discutat cu o femeie care fusese violată şi rămăsese însărcinată. M-a sunat într-o seară şi mi-a spus că fătul murise în pântece, iar atunci am întrebat-o dacă se simte cumva uşurată. Dar ea mi-a răspuns că singurul lucru bun din ce i se întâmplase era acel copil”, a povestit preotul.

AVORT ca pe vremea COMUNISMULUI. Cum şi-a ucis o tânără fătul din burtă

Episcopul a scandalizat audienţa şi prin comentariile despre căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţiile în cuplurile de homosexuali, afirmând că, dacă va fi legalizată în Irlanda, ar submina ideea de familie.

Întrebat dacă homosexualitatea nu este şi ea lăsată de Dumnezeu, preotul a răspuns: „Ar fi ca şi cum am spune că Sindromul Down sau Spina Bifida sunt, de asemenea, voia Lui. Homosexualii pot avea copii, dar nu ar fi părinţi. Nu toţi cei care au copii sunt şi părnţi. Nu spun că homosexualii sunt incapabili de iubire, spun că un copil are nevoie de mamă şi de tată”.

Reacţiile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, episcopul fiind acuzat de „ignoranţă” şi „faliment moral”. „Episcopul Kevin Doran este motivul pentru care catolicii devin atei. Încetează să te mai prefaci că înţelegi”, i-a scris un utilizator pe Twitter.