Heidi Chocolat face angajări. Iată posturile vacante

Heidi Chocolat SA angajează pe postul de export customer service representative şi de manager de mentenanţă. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 09:46
Heidi Chocolat face angajări. Iată posturile vacante

Heidi Chocolat SA angajează pe postul de export customer service representative în Bucureşti. 

Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai lucrat în customer service, ai expunere internaţională, cunoştinţe avansate de PC şi de limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba germană.
Candidatul ideal pentru acest post este orientat către clienţi şi rezolvarea problemelor, e proactiv, are abilităţi de conducere, poate prioritiza, are excelente abilităţi de comunicare şi prezentare.
27 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Heidi Chocolat SA recrutează şi un manager de mentenanţă.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă relevantă în mentenanţa utilajelor specifice industriei alimentare; dovedeşte un grad ridicat de autonomie, e organizat şi proactiv, capabil să gestioneze simultan mai multe proiecte; are abilităţi dezvoltate de planificare, astfel încât lucrările să fie livrate calitativ şi cantitativ la termenul agreat; are abilităţi de coordonare a unei echipe mai mari de 10 persoane; are competenţe de expertiză tehnică şi diagnosticare a echipamentelor specifice proceselor de producţie şi utilităţi; are abilităţi de comunicare, disponibilitate pentru munca în ture, cunoştinţe legislative PM si PSI.
Până pe 18 septembrie se primesc candidaturi pentru această poziţie. Amănunte, aici.