Horia Brenciu, mesaj DUR pe Facebook după ce a fost sabotat

11 oraşe cu aproape 25.000 de spectatori relatează succesul răsunător al turneului din acest an organizat de Horia Brenciu şi echipa sa. Ultimul concert pe care-l va susţine artistul în cadrul acestui turneu va fi la Cluj. Pentru că şi acolo totul trebuie să iasă perfect, Horia Brenciu s-a enervat la culme când a aflat că cineva îl sabotează şi vrea să îi distrugă munca.

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 18:04

Horia Brenciu s-a enervat la culme când a aflat că cineva rău intenţionat vrea să îi păteze imaginea şi să îi strice turneul la care a muncit enorm, alături de echipa sa.

Iar ca drept urmare, artistul a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur, dar extrem de amuzant adresat celor care au îndrăznit să îi scrie pe afişele de concert „anulat”.

Anunţul a făcut înconjurul reţelelor de socializare şi a strâns numeroase aprecieri şi comentarii.

Stimate „ANULAT”, ai o calitate: eşti perseverent. Văzând afişele din Cluj am realizat că tu vrei să anulezi toate spectacolele, nu numai concertul nostru din seara asta de la Polivalentă! Pe scurt, tu vrei să închizi Clujul pentru orice alte întâmplări artistice. Ai vreun club propriu?

Vreo activitate aparte şi vrei ca lumea să vină exclusiv la tine? Ăsta e marketingul tău? Cred că ai nevoie de mai mult decât atât! Anulat = ACTIVAT! Dacă ai timp, treci astă seară pe la Sala Polivalentă! Ai avea posibilitatea să vezi şi tu ce înseamnă un grup de oameni care fac asta numai pentru suflet, nu pentru alte lucruri murdare. Începem pe la 19.30. Ţi-ai notat, „anulat”?”, a fost mesajul postat de Horia Brenciu pe contul său de Facebook.

Citeşte şi  Chefi la Cuţite 2016: Horia Brenciu a cântat, a recitat poezii şi a gătit cu pasiune