Horia Moculescu, nemulţumit de fiica sa, Nidia. "Pierde nopţile şi fumează...."

Publicat: Duminică, 06 Ianuarie 2019 10:49 // Actualizat: Duminică, 06 Ianuarie 2019 10:49 // Sursa: romaniatv.net

De fiecare dată când au avut ocazia, Horia Moculescu și Nidia, fiica sa în vârstă de 28 de ani, au vorbit despre relația specială care există între ei. Compozitorul este mândru că tânăra cântă și i-a călcat oarecum pe urme, dar are și nemulțumiri la adresa ei.

Foto: libertatea.ro

Cu un ochi râde, însă cu altul plânge celebrul compozitor. Deși e încântat de faptul că Nidia cântă și e apreciată pentru vocea ei, Horia Moculescu este nemulțumit de sacrificiile pe care le implică profesia aleasă și de un viciu la care fata nu pare să poată renunța.

„Nidia cântă. A avut chiar o apariție apreciată la «Te cunosc de undeva!». Am primit o mulțime de telefoane. Cântă într-un loc de 10 ani. Îi place mult. Mie nu-mi place că-și pierde nopțile. Eu am pierdut sute, mii de nopți. Dar am știut cum să recuperez", a declarat Horia Moculescu.

Citeşte şi Doliu în muzica uşoară românescă. A încetat din viaţă chiar de ziua lui de naştere. Anunţul trist a fost făcut pe Facebook

Compozitorul, care are ceva probleme de sănătate, își laudă fata că nu bea, dar îi critică alt viciu: „Eu nu am băut, nici ea nu bea. Ea fumează, eu m-am lăsat. Ea încă fumează și-mi pare foarte rău. I-am explicat că fumatul m-a îmbătrânit mult prea devreme, la cât sport am făcut".

Speră ca Nidia să ducă mai departe tradiția familiei și să fie decorată

Recent, compozitorul i-a transmis un mesaj special fiicei sale și speră ca Nidia să țină cont de el: „I-am lăsat fiică-mii, scris, pe o hârtie luată de pe net: tatăl meu a fost cavaler al ordinelor Mihai Viteazul. Din două milioane jumătate de luptători, doar 2.000 și ceva au primit această distincție. Eu am meritul cultural. I-am zis așa: ai pe verticală două decorații, tu să o iei pe a treia".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Horia Moculescu horia moculescu fiica Mariana Moculescu Nidia Moculescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H