Horoscop: Cum îţi dai seama care e jumatătea ta, în funcţie de zodia în care eşti născut

Geu de crezut că nu te-ai gândit măcar o dată la sufletul tău pereche. Poate că ţi-ai imaginat persoana respectivă în fel şi chip. Cu siguranţă, i-ai conturat un portret.

RomaniaTV.net
22 feb. 2016, 11:59
Horoscop: Cum îţi dai seama care e jumatătea ta, în funcţie de zodia în care eşti născut

Iata cum arata pentru fiecare zodie in parte persoana ideala:

Berbec

Persoana nascuta in zodia Berbec va cauta un partener care sa semene cu mama sau cu tatal sau, cu trasaturi fine, eventual o persoana bruneta, nu foarte inalta si careia ii place foarte mult sa rada.

Taur

Sufletul pereche al Taurului este o persoana perfecta din toate punctele de vedere. Asta inseamna ca este un om indraznet si mandru, inalt, in pas cu moda, dar si o persoana de casa, care si iubeste familia.

Citeşte şi  Horoscop: Cu cine să te măriţi pentru a avea o căsnicie de poveste

Gemeni

Persoana ideala in viziunea celor nascuti in zodia Gemeni este in primul rand foarte sociabila. Apoi trebuie sa mai fie si calda, sexy, cu parul deschis la culoare si cu ochii negri, dar foarte toleranta.

Rac

Nu este greu de intuit in cazul unui Rac care este idealul in viata. Vorbim despre o persoana familista, care sa se dauiasca in special copiilor, oferindu-le o buna educatie. Fizic, jumatatea sa arata exact invers decat Racul cu pricina.

Citeşte continuarea pe studentie.ro