HOROSCOP. Femeile lui Dumnezeu. Zodii cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Or fi femeile considerate mai slabe decat barbatii, dar se pare ca Dumnezeu tot prin ele lucreaza mai bine. Astrologii au ajuns la concluzia ca exista trei zodii care par sa aiba parte de o influenta divina mult superioara celorlalte zodii. Practic, vorbim despre femeile alese, carora li s-au dat puteri speciale.

22 ian. 2019, 10:03
HOROSCOP. Femeile lui Dumnezeu. Zodii cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Fecioară

Femeia Fecioară este ambițioasă și foarte riguroasă. Prin ea, Dumnezeu își impune cuvântul său, căci de o Fecioară ascultă toată lumea. Are și ea o capacitate extrasenzorială cu care este înzestrată și prin intermediul căreia anticipează, ghicește pur și simplu ceea ce urmează să se întâmple.

Citeşte şi HOROSCOP: Ele sunt cele 5 zodii care NU se mulţumesc cu puţin

Vărsător

Pe femea Vărsător, Dumnezeu a înzestrat-o cu puterea de a vedea în viitor. E mereu cu un pas înaintea tuturor, ea fiind cea care dă tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas înaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Pești

E sensibilă și empatică, dispusă mereu să se sacrifice pentru binele celorlalți. E un fel de întruchipare feminină a Mântuitorului. Femeia Pești este sensibilă și emotivă, ceea ce o ajută să citească dincolo de cuvinte și de fapte.