Horoscop 14 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 14 aprilie 2015: Vă prezentăm previziunile astrale pentru cea de-a treia zi de Paşte.

13 apr. 2015, 09:07
Horoscop 14 aprilie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Berbec

Esti vedeta zilei, pentru ca joci rol principal in activitatile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alaturi, astazi, are numai de castigat pentru ca tu detii o multime de informatii, de resurse, de calitati care, puse in slujba celorlalti, ii va scoate din cele mai complicate situatii. Esti motor de energie, sustinator, prieten, tovaras, indrumator, partener, orice e nevoie, ca atare implica-te mai mult, nu sta pe margine, pentru ca interventiile tale se vor dovedi a fi esentiale in viata multor persoane. Unde pui tu mana, se cunoaste!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Taur
Iti apar atat de multe semne de energie pozitiva azi incat e absolut normal sa-ti recapeti mult mai usor buna dispozitie si bucuria in orice situatie. Copiii sunt mesageri divini, astazi, pentru tine, ei sunt bateria ta de energie si lumina pura, deci conecteaza-te la bucuria lor si fii la fel ca ei. Joaca-te un pic, vezi intotdeauna frumusetea din jurul tau, redescopera acele lucruri pe care varsta matura ti le-a ascuns privirii si inimii, si ai sa vezi cat de multe motive de reala fericire ai aproape de tine. Apare azi o persoana, probabil un copilas cu chip de inger, care are asupra ta efectul unui curcubeu minunat dupa ploaie: nu se poate sa nu zambesti larg la vederea lui!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Gemeni
Tu contezi azi cel mai mult, ca atare acorda-ti mai multa atentie si grija, pentru ca meriti asemenea bonus. Fa ceea ce-ti place cel mai mult sa faci, fie ca e vorba de o ora in plus de somn si relaxare, o vizita la spa sau de o plimbare fara tinta prin locuri frumoase. Vei vedea ca un astfel de cadou va avea efecte majore asupra psihicului tau si asupra energiei tale, pentru ca aceasta va reveni din nou, miraculos, la cote maxime! Ofera-ti acest mic sau mare bonus pe care tot l-ai amanat in ultima vreme, dar acum e momentul el mai bun sa-ti daruiesti un plus de rasfat. Ce bine te vei simti dupa aceea!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Rac
Familia este sursa ta principala de energie pozitiva. Cat timp primesti de la cei dragi atata iubire neconditionata si, mai presus de toate, atata intelegere, esti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale in sanul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leaga si mai frumos relatiile dintre voi, aratand lumii un exemplu de viata de familie reusita. Se simte armonia, fericirea, dialogul placut, intelegerea dintre voi, incat nimic nu ti se pare mai minunat decat sa faci totul pentru si alaturi de cei dragi. Esti recunoscator pentru felul cum te completeaza in toate!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Leu
Te gandesti la ceva anume, dar nu te opri la o singura varianta! E un moment in care ti se da voie sa emiti cat mai multe variante ale aceluiasi scop, pentru ca se poate ajunge la el din mai multe directii. Nu exista o singura cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe taramul tuturor posibilitatilor. Nu te crampona de o singura idee, nu te multumi cu o singura optiune, ci ai curajul sa explorezi si sa inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opresti la o singura cale si acesta se poticneste, ai fi deceptionat. Vezi cati asi ai in maneca: se pare ca ai mai multi. Foloseste-i!

Horoscop 14 aprilie 2015 – Fecioara
Relatia dintre parinti si copii are o conotatie speciala astazi, ca atare asuma-ti rolul pe care il ai in aceasta poveste si joaca-l cu devotament. Daca tu esti fiul, petrece cateva ore in compania parintilor tai sau da-le un semn de viata, pentru ca efectele acestei discutii vor fi fantastice asupra lor, dar si a ta deopotriva. Daca tu esti parintele, coboara-te un pic la nivelul celor mici si adu-ti aminte cat de multa nevoie au de joaca, de dialog, de prezenta ta alaturi de ei cat mai mult timp. Lasa-ti toate grijile deoparte si dedica-te, macar cateva minute, celor mici sau celor batrani care asteapta atat de mult un dram de atentie de la tine.

Horoscop 14 aprilie 2015 – Balanta
Dai dovada de totala incredere fata de planurile pe care le dezvolti pas cu pas. Nici urma de indoiala, nici un semn de intrebare cu privire la directia in care mergi si cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar daca nu ai ajuns inca acolo unde ai visat, tu vorbesti despre planul tau ca si cum ar fi deja implinit, scopul atins, si e perfect asa, pentru ca tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Si cand esti atat de sigur pe ele, nu mai e decat o chestiune de timp pana la ele! Esti calauzit de propria intuitie spre roade excelente, care parca deja se prefigureaza la orizont in cea mai benefica forma.

Horoscop 14 aprilie 2015 – Scorpion
Dragostea nu se poate desfasura, mereu, doar intr-un camp de floricele, ci mai apar si conflicte intre indragostiti. Pregateste-te azi pentru o confruntare aprinsa cu partenerul, dar daca il vezi mai nervos si nu vrea deloc sa coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera aceasta incordata. Nu are rost sa va puneti amandoi orgoliile la treaba, pentru ca o mica neintelegere de la cine stie ce fleac poate denatura foarte usor spre un scandal de proportii. Lasa-l pe celalalt sa-si elibereze nervii, dar nu turna si tu gaz pe foc fara motiv: e obosit, e stresat, intelege-l!

Citeste mai mult in RevistaTeo