HOROSCOP 2 IULIE 2020. Interesantă zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alţii

Astăzi este o zi plină pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nu este niciodată prea târziu pentru o discuție sinceră cu partenerul de viață sau cu propria persoană. Astfel de momente întăresc relațiile și aduc armonia, chiar dacă, pe moment, par a fi copleșitoare.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 06:11
HOROSCOP 2 IULIE 2020. Interesantă zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alţii

HOROCOP 2 IULIE 2020 – BERBEC

Alcătuiește planuri de călătorii îndepărtate sau caută să afli vesti de la cunoștințele aflate în străinătate. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a studia, a învăța, a susține interviuri și probe necesare într-un domeniu profesional. In a doua parte a zilei invită un prieten la o discuție filozofică, lecturează cărți deosebite sau vizionează o piesă de teatru.

Cauţi să regăseşti armonia în relaţia cu ceilalţi. Îţi dai voie să renaşti, să te reinventezi, să socializezi mai mult, să fii mai prezent în viaţa altor persoane, pentru că pe mulţi i-ai cam evitat sau neglijat în ultima perioada, iar astăzi cauţi să recuperezi toate acele legături.

HOROCOP 2 IULIE 2020 – TAUR 

Interesantă zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii şi bunurile provenite de la alții. Cu toate ca astrele te susţin mult mai bine la banii câştigaţi din munca proprie, tu îți îndrepți privirea la ai altora. Recomandate sunt astăzi achitarea taxelor, facturilor şi verificarea, în functie de caz, a relațiilor cu instituțiile bancare. Ai șanse și ajutor doar în legătură cu lucrurile cinstite.

Ai avut în ultima perioada câteva idei creative pe care astăzi vei dori să le pui în practică, mai ales dacă este vorba despre sfera muncii. Pe de altă parte, în plan personal vor ieşi la iveala lucruri pe care le-ai negat. Astrele te sfătuiesc să ierţi, să uiţi, să mergi mai departe, să-ţi blochezi singur şansele.

HOROCOP 2 IULIE 2020 – GEMENI

Ești nevoit să te implici și să dai explicaţii în relaţiile parteneriale. Instablitatea existentă în acest sector de viață îți poate crea neplăceri, dar nu este ceea ce pare. Ceilalti sunt în regulă, hiba este la tine. Ar trebui să te gândești la o reformulare a personalității tale şi a modului de relaționare cu ceilalţi. Temperează-ți combativitatea, deoarece poți strica anumite colaborări bune.

Reîntâlnirile cu alte persoane sunt binevenite astăzi, fie te vei împăca cu cineva din trecut, fie vei învăţa ceva important de la cineva anume. Cert este că această reîntâlnire îţi poate aduce o energie foarte bună, de aceea recomandarea astrelor este să-i permiţi persoanei/persoanelor să revină în peisaj, chiar şi pentru o scurtă perioadă.

HOROCOP 2 IULIE 2020 – RAC

Sunt momente bune pentru a te ocupa de treburile de la serviciu, mai ales de cele restante. Chiar dacă sănătatea este vulnerabilă, dozează-ți eforturile şi orientează-te către activitaţile uşoare. Colegii de muncă nu au acelaşi spor ca tine, astfel că s-ar putea să fii nevoit să lucrezi singur. Pragmatismul şi hărnicia de care dai dovadă astăzi vor fi apreciate de şefi.

Analizezi, discuţi, negociezi pe plan amoros şi reuşeşti să echilibrezi relaţia de cuplu. Sfatul astrelor este acesta: fii atent la responsabilităţile sau angajamentele pe care ţi le asumi. Pe de altă parte se observă o atitudine mai degajată din partea ta, o mai mare atenţie asupra propriei persoane.

HOROCOP 2 IULIE 2020 – LEU

Veselia şi cheful de aventuri de care dai dovadă te vor face remarcat în anturaj, încă din primele ore ale zilei. Vrei să te și îndrăgostești, însă nu prea ești hotărât. Sunt senzaţii pasagere, astfel că nu se poate pune baza pe ele. Atenţie că prietenii nu privesc cu ochi buni efervescența ta. Indicat este să te bucuri de tot ce este în jurul tau şi să-i lași pe ceilalți cu toanele lor.

Din punct de vedere profesional ar fi indicat să te reinventezi, să recurgi la strategii noi şi să-ţi îmbunătăteşti planuri pe termen lung. Înainte de a încheia un capitol, asigură-te că ai finisat tot ce aveai de facut, că ţi-ai onorat promisiunile, ai achitat facturile etc.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 – FECIOARĂ 

O zi potrivită de a te ocupa de familie și de treburile gospodărești. O curățenie generală, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuință noua ar fi binevenite. Pe de alta parte, sunt posibile întalniri şi dialoguri cu membrii familiei în legatura cu patrimoniul sau, în funcţie de caz, situația unor rude. Nostalgia copilăriei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

E o zi potrivită pentru organizare, gândire, analiză, planificarea unei renovari, achizionarea unor obiecte sau pentru orice ţine de cămin astăzi are sorţi de izbândă. Petreci mai mult timp cu copiii, cu familia, de asemenea ai unda verde pentru studiu, dezvoltare, pentru a-ţi descoperi noi calităţi.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 – BALANŢĂ

Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, însă se pare că predomină cele în interes personal. Poţi afla informaţii legate de o rudă sau un prieten apropiat ce au probleme. Ai fi tentat să dai o mână de ajutor, dar recomandabil este să analizezi cu prudență și discernământ totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: schimbare, reorientare, transformare, renunţare. Astăzi poţi ajunge la concluzia că unele lucruri trebuie scoase din bagaj, pentru că îţi ingreunează mersul pe traseul dorit, astfel că vei renunţa, vei vinde, vei arunca, te vei detaşa de acestea. Analizează cât mai bine înainte de a te lua valul, te avertizează astrele.
 
HOROSCOP 2 IULIE 2020 – SCORPION

O zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare ca este nevoie să-ți reorganizezi bugetul, întrucât banii câștigați din munca proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de altă parte, recomandabil este să te gândești la o discuţie cu șeful în legătură cu activităţile desfăşurate de tine la serviciu şi plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

O reorientare profesională este exact ceea de ce ai nevoie, de aceea astăzi este o zi bună pentru a te gândi la acest aspect. De asemenea este un cadru astral favorabil pentru afaceri externe, pentru noi colaborări, pentru alianţe, pentru noi proiecte care să te acapareze, chiar dacă presupun schimbarea domeniului de activitate.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 –  SĂGETĂTOR

Principalele evenimente de astăzi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune cu aceștia. Este o zi bună pentru a pune la punct chestiunile care te nemulţumesc vizavi de partenerul de viață sau de afaceri. Ai forță și strălucire, putându-te descurca fără probleme. Totuși, ascultă-i și pe ceilalţi pentru că sunt anumite detalii importante pe care nu le poți observa singur.

Cauţi să îmbunătăţeşti relaţia de cuplu, iar astăzi este un cadru astral favorabil pentru iubire, atenţie, pasiune, tandrete, de aceea foloseşte-te de energiile simţite. Ai idei despre cum îţi poţi surprinde partenerul de viaţă, ai mai multă răbdare, eşti mai empatic ca de obicei.
 
HOROSCOP 2 IULIE 2020 – CAPRICORN
 
Ar trebui sa te ocupi doar de sufletul tău. Sunt multe aspecte ale vieţii tale care trebuie deslușite, însă acest lucru îl poți face numai retrăgându-te din forfota cotidiană. Indicat este să te ocupi doar de activităţile uşoare. Sănătatea este destul de încercată, revenind în atenție afecțiuni vechi. Prietenii apropiaţi roiesc în jurul tău, însă tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret! 

Astazi îţi doreşti să ieţi din zona de confort, să schimbi ruţina, să mai condimentezi lucrurile, indiferent că este vorba despre sfera muncii sau viaţa personală. Ca niciodată, nu îţi este atât de frică să încerci lucruri noi, chiar dacă poţi să greşeşti. Reuşeşti să vezi viaţa într-un mod diferit, să priveşti din alt unghi de abordare mai multe aspecte.

HOROSCOP 2 IULIE 2020 – VĂRSĂTOR
 
Ești înconjurat de prieteni şi protectori. Vrei, nu vrei, sfaturile, informațiile şi îndemnurile legate de partenerii de amor sau de copii sunt frecvente. Nu prea îţi place ce auzi, însă există aspecte pe care le neglijezi în aceste tipuri de relații. Indicat este să fii prudent, întrucât se ascund multe neplăceri în spatele relațiilor cu ceilalți. Spre seară este posibil să primești vizita cuiva drag.
 
Semnul tau zodiacal se afla în sfera imaginii publice. Este momentul să-ţi adaugi cateva cunoştinţe sau abilităţi în ceea ce priveşte sfera muncii, dacă te interesează să fii privit în continuare cu admiraţie şi credibilitate de către cei cu care lucrezi. Nu înseamnă că trebuie să te înscrii neapărat la cursuri de perfecţionare, dar anumite lecturi, lecţii, demonstraţii te-ar putea ajuta, sugerează astrele.
 
HOROSCOP 2 IULIE 2020 – PEŞTI

Esti hotărât să te ocupi de aspectele profesionale și de imaginea ta în lume. Ai chef, forță, curaj, însă îți mai trebuie şi ceva temperanță. Se pare că în ultimul timp ți-ai cam neglijat îndatoririle sociale în favoarea celor familiale, iar autoritățile de la serviciu au observat asta. O discuţie cu șeful te-ar putea pune pe gânduri, însă acesta are dreptate. Găsește echilibrul în toate domeniile!

O zi intensă mai ales în sfera relaţiilor, iar cuvantul cheie este diplomaţie. Te domina emoţiile, eşti mai vulcanic astăzi, iar acest lucru te poate face să arunci vrute şi nevrute în direcţia celor dragi, a prietenilor, de aceea sfatul astrelor este să fii cât mai atent la ceea ce exprimi, dar şi la felul în care o faci.