Horoscop 22 decembrie 2016: Peştii au nevoie de linişte. Iată predicţiile astrologice pentru fiecare nativ

Descoperă din horoscopul zilei de 22 decembrie ce surprize ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
21 dec. 2016, 14:08
Horoscop 22 decembrie 2016: Peştii au nevoie de linişte. Iată predicţiile astrologice pentru fiecare nativ

Berbec

Coincidentele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre implinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profita de ele, bucura-te daca-ti apar pene in drum, monede pe strada, sau cine stie, chiar si un cosar, desi suna demodat, dar toate aceste superstitii au rolul de a-ti ridica tie moralul si de a te face sa zambesti pentru a avea o zi buna.

Cand vezi cat de multe se aglomereaza azi in drumul tau, ar fi si culmea sa nu le observi, deci incarca-te de energia pozitiva a acestor semne pe care destinul ti le presara in cale spre bucuria ta. Altfel te simti dupa ce tocmai ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste si iti lasa astfel de maruntisuri dragalase!

Taur

A fi singur nu e chiar asa de rau, deci nu privi in jur cu ostilitate doar pentru ca nu apare nimeni sa te insoteasca in ceea ce ai de facut. A fi singur de multe ori inseamna a fi liber sa faci totul dupa cum crezi tu de cuviinta, pentru ca nu ai parte intotdeauna de cei mai potriviti companioni.

Daca insisti sa chemi pe cineva alaturi de tine, vei ajunge la concluzia ca mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gandeste-te de doua ori inainte de a suna un prieten. S-ar putea sa nu dai de cineva in cele mai bune toane si sa-ti strice si tie tot cheful, ba chiar sa-ti incurce si toate treburile!

Citeşte şi  Horoscop: Află ce-ţi rezervă 2017, anul Cocoşului de Foc

Gemeni

Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti cu gandul in alta parte. Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe – nu la cei de langa tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva – si nu la prezentul tangibil.

Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor. Dai dovada de o perfecta organizare a resurselor tale, pentru ca nimeni nu-ti va putea reprosa ca esti cu gandul in alta parte: te concentrezi la fel de eficient si de serios si la ceea ce e concret in fata ta, si la ceea ce abia se naste in mintea ta.

Rac

Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample.

Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!

Citeşte mai mult pe Huff.ro